Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak .Mam problem ponieważ nie umiem znaleźć dobrego programu do nagrywanie filmików z ekranu pulpitu ,szukałam wszędzie www.google.pl itp. znalazłam Fraps ale on mi muli komputer i muzyka jakoś charczy posiadam 640ram nie wiem czemu?czy jest jakiś program ,który nie muli kompa i muzykę normalnie słuchać+dodatki wizualne

Nie wiedziałam w jakim dziale to mogłam napisać ,więc napisałam tutaj ... jeśli jakiemuś modowi nie pasuje można temat usunąć.

signaturemadziadw5zt6.jpg

Fajne jest pomaganie innym ,ale nikt tego nie docenia :(

Opublikowano

Miałam to ,właśnie ta jakoś jest bardzo zła i do tego muli kompa i szumi muzyka :/

Opublikowano

Ja polecam Cam Studio : nagrywasz jak długo chcesz:)

1a582fd615e324f54ac09166d9365b910.1.gif

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

A jak bym chciał nagrywać filmiki tak bardziej podchodzące do typu anime itd.Aby było dużo efektów świetlnych i nie był też zbyt trudny.Oczywiście podkład muzyczny i dynamiczne przejścia pomiędzy scenami.

Opublikowano

Dziękuje za pomoc ,jeśli chcecie możecie usunąć temat mi to obojętne :P

Opublikowano

nie chce spamowac ale

CamStudio to darmowa aplikacja umożliwiająca nagrywanie video na podstawie tego co dzieje się na pulpicie użytkownika. W ten sposób można tworzyć prezentacje. Aplikacja pozwala nagrywanie do formatu AVI oraz Flash (SWF) - ten format jest szczególnie przydatny przy publikacji prezentacji w internecie.

CamStudio nagrywa wybraną sekwencję lub cały ekran. Monitorowane jest wszystko, od ruchów kursorem po wpisywany tekst. Program posiada intuicyjny interfejs, obsługa nie sprawia większych problemów.

• Dodaj nową pozycję...