Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban za bota?

czopus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytania:

1.czy bana za bota dostaje się odrazu po złapaniu? czy po jakimś czasie? np. boce 2/3 dni pózniej tydzień gram czysto. to czy po tygdoniu grania czysto moge dostać bana za te 2/3 dni wcześniejszego bocenia?

2. Słyszałem że konta ze starzem powyżej 2 lat które grały czysto a później bociły , dostają o wiele mniej banów niż swierze konta na botach. :) czy to prawda?

Opublikowano

Słyszałem że świeże konta dostają permy odrazu bo gracze którzy robią często przelewy lub grają powyżej 2-3 lat BP jakoś nie zwraca uwagi np. taki Botor zrobił przelew za 600zł i go odbanowali teraz ma generała na MMO skubany..

Opublikowano

Ja gram 2.5 roku czysto ale wczoraj doszedłem do wniosku że jak ja mam robić przelew na mhh 2x75 zl w miesiacu to ja wole sobie kupić opena za 25 zł na miesiac i osiagne wiecej niz z tych przelewow:] Zbanuja bedzie nerw bo szkoda czasu i kasy na ten 20lvl, 12lf4.7havoc ,apis:) a co do 1 pytania zna moze ktos odpowiedz?:))

Opublikowano

Sprawdzają cie a potem banują np sprawdzają ile grałes przez tydzien i jak jest dużo nabocone to banują .

PS . To ze ktos gra 2-3 lata to i tak go mogą zbanowac . To nie ma nic wspólnego

175001456602037225492.gif

Opublikowano

a to na czym się boci ma dużo do znaczenia? za kbota/ibota czesciej banuja czy za opena czy bez róźnicy?

Opublikowano

a to na czym się boci ma dużo do znaczenia? za kbota/ibota czesciej banuja czy za opena czy bez róźnicy?

nie ma znaczenia gdzie bocisz i na jakim bocie. Ludzie mysla ze ibot jest platny dlatego mowia ze mniej na nim lapia, co jest nie prawda, poprostu na ibo'cie sa krotkie aktualizacje
Opublikowano · Ukryty 7 Stycznia 2013 - Brak powodu
Ukryty 7 Stycznia 2013 - Brak powodu

ptawy.png

Serdecznie zaprasza administracja forum

dlaczego Cię zapraszam? gdyż na MPC administracja ma na nas

wyjebane ( na tych co nie mają innej rangi niż Member ) jak wyślesz PW np.

do Kokosz'a to za Chiny Ci nie odpowie a jak napiszę mu np. Kierzek to

odpiszę mu w parę sekund... Forum te istnieje tylko dla pieniędzy ..

Opublikowano

Znaczenie ma leczminimalne. Patrzą bardziej czy robi przelewy. Oni.patrzą tak, robi przelewy ok to narazie nie banujemy. Po co mają odcinać źródła dochodu?

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Słyszałem że świeże konta dostają permy odrazu bo gracze którzy robią często przelewy lub grają powyżej 2-3 lat BP jakoś nie zwraca uwagi np. taki Botor zrobił przelew za 600zł i go odbanowali teraz ma generała na MMO skubany..

Botor Jest Vru ..;) , klanik PIKI -,-

to ja samios2 ;)

Opublikowano

pierdolenie o Szopenie (specjalnie napisane) botor jest skąpy nie chce wydać kasy na ibota a ty o 600zł :D

PS botorek boci chyba z 4 konta na czarną godzinę

1.jpg

Opublikowano

Czy wam się zacina kbot ?? mi się bardzo tnie, ustawiłem na dzień to tylko 1h latał to się zaciął , ustawiłem na bete saimony to padł i mam 1 życie OMGGGGGG a wam ??

2 fs , 28 lf3 , 3 lf4 ... 8 irkow -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...