Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakiej drużyny być menedżerem?

mattom12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie - kim zagrać w trybie menadzera. Nie interesują mnie dobre zespoly jak Barca, ManU, City Chelsea, Bvb. Ostatnią kariere gralem Sweansea i jak przyjdzie dysk z naprawy i nie usuna danych zagram nimi. Chciałbym kimś z polski, jakis sentyment. Btw. jak grać tymi juniorami, nie widze ich jakos w skladzie, za slabi, na wypozyczenie nikt nie chce.

Opublikowano

Ja polecam Napoli, Bradford (4 liga angielska).

Btw. jak grać tymi juniorami, nie widze ich jakos w skladzie, za slabi, na wypozyczenie nikt nie chce.

Bierzesz juniora do swojej szkółki i nie podpisujesz z nim kontraktu od razu, lecz dopiero gdzieś za sezon. Wtedy będą lepiej się rozwijać. Następnie możesz grać nimi np. w pucharach kraju (nie faza pucharowa bo jest zbyt ona ważna, ale np. 1/32, 1/16 lub 1/8 finału. Następnie, ok. 60+ OVR wystawiasz na wypożyczenie.

Poza tym do szkółki nie bierz wszystkich, tylko tych z dobrym potencjałem.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

As Monaco

Trzeba pomóc temu klubowi wybic się na szczyt i ponownie zawalczyć o tytuły europejskie

Monaco całkiem fajne, ale w pierwszym sezonie jest za łatwo.

Ogromny budżet jak na tą ligę.

Opublikowano

Zagraj Cracovią i spróbuj wygrać ligę.

Możesz użyć logiki by usprawiedliwić wszystko. To jest jej potęga, a zarazem wada.

Opublikowano

Ja na samym początku miałem karierę Milanem chciałem żeby powrócili na szczyt lecz mają dobrych zawodników sybko mi się to udalo.:)

Później Nowa kariera i QPR zawodnicy też nie byli najgorsi lecz z budżetem już były problemy lecz też wygrałem ligę i potem zrezygnowałem i gram na nowo kariere PIASTA GLIWICE.

Opublikowano

Jeśli preferujesz BPL to oczywiście Swansea. Udinese ma dobry atak (Di Natale) a reszta przeciętna. Z niemiec brałbym FC Köln. Ja bym brał Swansea.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...