Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Banem

AdidasZiom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie takie pytanie do was dostałem bana na serwerze emperius.pl za używanie WH i teraz tak nie mają regulaminu serwera na stronce więc jak mogłem zobaczyć czego nie mogę używać a co mogę jak dla mnie to jest chamstwo taki dobry serwer a nie ma głupiego regulaminu i teraz czy wygram sprawę z administracją o unbana czy nie mam jakich kolwiek szans ???

Dobijamy do 99/100 ostrzeżeń

Opublikowano

Nie musi byc regulaminu..

Wszelkie kozystanie z bugow hackow w grze jest zabronione,osoba zlapana zostaje zbanowana na stale bez jakiej kolwiek dyskusji..

Nie wygrasz.

Dobra gra to uczciwa gra

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Jeśli dostałeś bana na zawsze to nie ma już szans na odzyskanie konta, ale jak miałeś na określony czas i właśnie minął to napisz to supportu.

Opublikowano

Napisz do Administratora lub kogoś z teamu na ile masz bana

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Nowicjusz
Opublikowano

Na większości serverów, jak nie na wszystkich jest coś w stylu niepisanej zasady "Niedozwolone oprogramowanie, hacki, boty, bugi" skutkują permem.

Z tego raczej nie wykręcisz się tym, że nie ma regulaminu na stronie

Opublikowano

hacki itp. sa to 'programy' ulatwiajace gre.Nie wazne co to za gra i gdzie jak kiedy za hacki sa bany..to proste... to ze nie ma regulaminu to nic nie znaczy.Jak obciagniesz calej administracja to rozwaza twoja sprawe :D

@Down ostateczne wyjscie :P

Poziom intelektualny niektórych ludzi mnie wręcz przeraża...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...