Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ustawienia na max fps

alikando

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Chcialbym zapytac o ustawienia na max fps w grze. W chwili obecnej mam kolo 15-25fps, a to troszke przeszkadza, bo przy wiekszej zadymke zaczynaja sie klatki :/ Patrzalem za teksturami 25% i znalazlem tylko na rosyjskiej stronie jakiejs. Czy ktos by mogl zrobic upload aktualnych tekstur wraz z opisem do ich instalacji?

Patrzalem rowniez ustawienia karty graficzniej, lecz co inne forum to ludzie pisza cos innego, wiec czy ktos by mogl pomoc dobrac ustawienia na moim komputerze? SS z panela karty graficznej w zalacznikach. W ustawieniach gry wszystkie wymagania sa na minimum, jednak nurtuje mnie ustawienie potrojnego buforowania, wlaczone czy nie?

Licze na pomoc, bo gra przy niewielkiej ilosci fps to katorga, pozdro!

@edit odnosnie ustawien koligacji to cpu 0 wylaczone, a cpu 1 wlaczone? (procek 2.0 duo)

post-702891-0-90469000-1357561787.jpg

post-702891-0-92739200-1357561792.jpg

Opublikowano

Spróbuj z tym:

http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks/anvp080

http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks/millbarges

To są mody co wywalą zbędne efekty. Pierwszy instaluj w ostateczności, bo nie wiem czy za niego nie ma bana.. i przy okazji nie wiesz gdzie są krzaki i nie masz jak się chować.

x

Opublikowano

Dzieki za pomoc, lecz zainstalowalem drugi mod, jednak nie widac roznicy jakiej kolwiek. Nie jestem pewny czy wersje gry sie zgadzaja, lecz moge sie mylic. Czy moglbym prosic o jakies tekstury albo cokolwiek zwiazanego z ustawieniami grafiki badz koligacji ktore podalem?

Pierwszy mod zainstaluje, gdy reszta nadziei przepradnie.

Czekam na dalsze propozycje i sugestie

Opublikowano

Samsung r710

Procek 2ghz duo, grafika geforce 9300 m gs (256 pamiec), 4gb ramu

@edit - opcja zainfekowanego kompa raczej w gre nie wchodzi, 2 dni temu format i na kompie tylko sterowniki od creative (dzwiekowka zewnetrzna)

Opublikowano

Samsung r710

Procek 2ghz duo, grafika geforce 9300 m gs (256 pamiec), 4gb ramu

Cholera to ja na dużo słabszym pc na minimalnych wyciągam czasami 30-35 fps. :P WoT to naprawdę dziwna gra :P

Opublikowano

Cholera to ja na dużo słabszym pc na minimalnych wyciągam czasami 30-35 fps. :P WoT to naprawdę dziwna gra :P

Dużo słabszym tzn? Ten laptop co podał Autor więcej nie wyciśnie no chyba, że na 25% teksturek

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Hmm, a czy ktoś by mial te teksturki 25 badz 50% po reuploadzie? Z tego co wyzej jest wnioskuje ze ustawienia karty graficznej OK sa?

Ustawienia karty nic ci nie dadzą...

Nikt nie będzie reuploadował 100Mb czy nawet więcej, bo po co?

Na tej stronie będą teksturki:

http://wotskins.ucoz.ru/

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dużo słabszym tzn? Ten laptop co podał Autor więcej nie wyciśnie no chyba, że na 25% teksturek

Podawałem parametry w temacie czy będzie mi działał wot.

Ram: 1GB DDR2

Karta graficzna: NVIDIA GeForce 7300 GT

Procesor: Intel Celeron D CPU 3.46 GHz

Bez żadnych teksturek ani programów wyciąga mi 30-35 a na niektórych mapach spadek do 20 dlatego dziwie się że autor ma tak mało fps

Opublikowano

Podawałem parametry w temacie czy będzie mi działał wot.

Ram: 1GB DDR2

Karta graficzna: NVIDIA GeForce 7300 GT

Procesor: Intel Celeron D CPU 3.46 GHz

Bez żadnych teksturek ani programów wyciąga mi 30-35 a na niektórych mapach spadek do 20 dlatego dziwie się że autor ma tak mało fps

Ja też, bo ma gorszy laptop niż twój PC

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

ja mam 6 letni komp i latat mi 30 fps na glownie srednich ust więc gdybym na minimum dal to z 50 wyciagnie (tez PC)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...