Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zrobić wolny slot dla vip'a

macjoker007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie dzisiaj pokaże wam jak zrobić wolny slot dla vip'a za pomocą pluginu: MaxPlayers

A wiec:

1.Pobierz plugin z tego linku:

- http://dev.bukkit.or.../Maxplayers.jar

2.Wklej plugin do folderu plugins

3.Dodaj vip'owi uprawnienie:

- maxplayers.ignore

4.Włącz serwer i ciesz się z wolnego slota dla vip'a

5.Daj mi like i skomentuj

UWAGA.Pamiętaj że jak zmienisz sloty w serwer.propertis to zmien

także w configu od pluginu maxplayers

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Przydatny poradnik, lecz po co zaśmiecać sobie serwer jakimś kolejnym pluginem? Jak można użyć opcji, które są wbudowane w essentials już od wersji 1.2.5. Oto dane uprawnienia: essentials.joinfullserver. Pomogłem daj "Lubie To" lub 5, ponieważ to nic nie kosztuje a zachęca do pracy.

Opublikowano

Przydatny poradnik, lecz po co zaśmiecać sobie serwer jakimś kolejnym pluginem? Jak można użyć opcji, które są wbudowane w essentials już od wersji 1.2.5. Oto dane uprawnienia: essentials.joinfullserver. Pomogłem daj "Lubie To" lub 5, ponieważ to nic nie kosztuje a zachęca do pracy.

Dzięki + Like. To lepsze niż nowy plugin. I nie trzeba zmieniać w configu slotów, jak w tym pluginie.

Opublikowano

heh... Polecam jak ktos ma essentiala dac '' essentials.joinfullserver '' i po sprawie a nie kolejny plugin który ram zabiera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...