Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Item zamieniający hp w AP lub AD . Jest cos takiego ?

Casanova5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamieniający HP w AD to Atma a zamieniającego HP w AP nie ma, jest tylko zamieniający Manę w AD i AP

Opublikowano

Hp w ap to by było zabardzo op taki ap robiłby warmogi +bootki w pizde hp i ap i nie do zabicia

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

AD włócznia ok.

a

AP to ? :)Lub item zamieniajacy mane w ap , ? .AD WIEM ALE AP ?

Włócznia Atmy zamienia %hp na AD.

Kostór Archangela bodajże zamienia 3% max many na AP, Muramana dodaje 3% max many jako dodatkowy dmg magiczny do autoataków oraz singel target spelli jak Q anki, etc.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Ok. Dzięki za wsztstkie odpowiedzi . No cóz muszę dać po like ;D.

Włócznia Atmy zamienia %hp na AD.

Kostór Archangela bodajże zamienia 3% max many na AP, Muramana dodaje 3% max many jako dodatkowy dmg magiczny do autoataków oraz singel target spelli jak Q anki, etc.

Jak q . Annie ?? Czyli , mógłbyś wytłumaczyć ? ; dd
Opublikowano

Rammus, zamienia jakieś 20 % chyba pancerza w ad z pasywki.

Opublikowano

Ok. Dzięki za wsztstkie odpowiedzi . No cóz muszę dać po like ;D.

Jak q . Annie ?? Czyli , mógłbyś wytłumaczyć ? ; dd

Chodziło mi o to że muramana dodaje 3% max many do naszych autoataków i single targe spelli ( spelli w 1 cel, na przykład Q Annie, Q veigara, etc.)

652601399840421198520.png

Opublikowano

Chodziło mi o to że muramana dodaje 3% max many do naszych autoataków i single targe spelli ( spelli w 1 cel, na przykład Q Annie, Q veigara, etc.)

Aha czyli ze dostajemy +dmg za ilosc many z autoatt... Ok.
Opublikowano

Itemy to nie wiem ale wiem ,że czym więcej HP ma Vladimir tym więcej AP i na odwrót ;) Taki ma bierny więc dlatego tego chempa ci polecam .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

jedynie moga zmieniac ci Mane w AP/AD ale zeby HP w AP to nie ma ale jest HP w Ad włocznia ktora daje 45 rez AD i 15% critical hit + 1.5% hp w ad dobre item dla tankow ad z duza iloscia hp na 4k

Opublikowano

Aha czyli ze dostajemy +dmg za ilosc many z autoatt... Ok.

Zeby naladowac manamune musisz uzywac skilli. Przy kazdym uzyciu skilla maksymalna ilosc many zwieksza sie o iles tam. Po osiagnieciu 750 dodatkowej many manamune zmienia sie na muramane co daje ci to ze twoj atak podstawowy "zabiera" 3% aktualnego poziomu many i zadaje dodatkowy dmg. Jest to bardzo dobra sprawa. Grajac yorickiem albo blitzem :)

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Zeby naladowac manamune musisz uzywac skilli. Przy kazdym uzyciu skilla maksymalna ilosc many zwieksza sie o iles tam. Po osiagnieciu 750 dodatkowej many manamune zmienia sie na muramane co daje ci to ze twoj atak podstawowy "zabiera" 3% aktualnego poziomu many i zadaje dodatkowy dmg. Jest to bardzo dobra sprawa. Grajac yorickiem albo blitzem :)

Manamune laduje sie tez od auto atakow.

Opublikowano

Tak wiem tak samo jest z przedmiotami które sklada sie z tej niebieskiej kropli (zapomnialem jaki to byl item), ale wiem ze odbieral mane i dawal tarcze i iles ap ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...