Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]tf2 item generator

loszka000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, czy ty naprawdę myślisz, że jeśli by to działało to ktoś by to wstawił, zrobił filmik z tym? <_<

I po drugie, czy uważasz, że jakiś mały programik mógłby włamać się na serwery firmy Valve i pozmieniać coś na twoim profilu konkretnie plecaku ? :P

@down

A co ja powiedziałem ?

Report.

Opublikowano

Istnieją programy przy pomocy których (oczywiście one za nas wszystkiego nie zrobią, trzeba też umieć ręcznie posługiwać się różnymi komendami) można włamać się na stronę internetową, zmieniać wszystko co tam jest, dodawać swoje wpisy i pobrać z nich całą bazę danych więc teoretycznie można by zrobić program który byłby pomocą do tego typu włamań ale serwery Valve są znacznie lepiej zabezpieczone niż jakiegoś blogera więc taki program to wyższa szkoła jazdy i pewnie nikt by go nie publikował więc musiałbyś sam go napisać, a do tego potrzeba trochę czasu nauki w programowaniu.

@up

Co powiedziałeś? Nic. Napisałeś dwa pytania nie wyjaśniając nic autorowi tematu.

Przeczytaj jeszcze raz swój post, a potem mój, następnie pomyśl czy Twój raport miał sens, mi się wydaje, że kompletnie był bez sensu i zajmujesz tylko czas administracji forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...