Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaką Gre Kupić? Medal of Honor: Warfighter (PC) Czy Call of Duty: Black Ops 2 (PC)

Michał_624

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nazywam się Michał mam takie malutkie pytanie jaka grę warto kupić?

Medal of Honor: Warfighter (PC)

Czy

Call of Duty: Black Ops 2 (PC)

I czy są jakies minusy czy plusy.

Pozdrawiam Michał.

Opublikowano

Call of Duty: Black Ops 2 (PC) bo MOHW jest bez wsparcia czyli coś w stylu że producent ma tę grę głęboko : ) (Tak słyszałem od jakiegoś yt'bera )

@down Ogarnij i spokojniej

Opublikowano

Call of Duty: Black Ops 2 (PC) bo MOHW jest bez wsparcia czyli coś w stylu że producent ma tę grę głęboko : ) (Tak słyszałem od jakiegoś yt'bera )

od jakiegoś ciotowatego youtubera : ) kurwa, to że nie ma codziennie zasranych patchy to nie znaczy ze nei ma wsparcia : ) wsparcie może z DLC się zakończyć na tym pakiecie map polowanie ale niewiadomo.

Jeśli chcesz gre zręcznosciową, gdzie nabiegasz sie, nabijesz fragi, bedziesz sie z nazistami spierał to bierz BO 2, natomiast jeśli chcesz przynudzającą szczelanke z nawet dobrze odwzorowanymi brońmi, super fioletowymi/rozowymi kamuflazami to bierz MOH:W

Opublikowano

Dziękuję wszystkim mam zamiar kupić Call of Duty: Black Ops 2 (PC).

I jeszcze jedna mam pytanie Black Ops 2 wejdzie na mój komputer?

Parametry:

- Windows 7 Home Premium

- Procesor: AMD Phenom? II X2 545 Procesor 3.00 GHz

- Ram: 3,00 GB

- Typ systemu 32-bitowy operacyjny

- Karta Graficzna: GeForce GT 220 512 Mb (Mam Zamiar Kupić 1 GB)

- Dysk Lokalny ( C ): 232 GB

- Dysk Lokalny ( D ): 233 GB

Proszę napisać czy wejdzie Black Ops 2 jeżeli nie to proszę napisać.

Pozdrawiam Michał.

Opublikowano

Dziękuję wszystkim mam zamiar kupić Call of Duty: Black Ops 2 (PC).

I jeszcze jedna mam pytanie Black Ops 2 wejdzie na mój komputer?

Parametry:

- Windows 7 Home Premium

- Procesor: AMD Phenom? II X2 545 Procesor 3.00 GHz

- Ram: 3,00 GB

- Typ systemu 32-bitowy operacyjny

- Karta Graficzna: GeForce GT 220 512 Mb (Mam Zamiar Kupić 1 GB)

- Dysk Lokalny ( C ): 232 GB

- Dysk Lokalny ( D ): 233 GB

Proszę napisać czy wejdzie Black Ops 2 jeżeli nie to proszę napisać.

Pozdrawiam Michał.

COD'y nie mają za dużych wymagań, procek, no może, ale nie znam się na AMD, RAM troche mało, ale jest tani, mogłbys dołozyć, co do grafiki, koniecznie zmień, COD i tak ma mniejsze wymaganie od MOH'a btw.

nie chce Cie smucić , ale moze byc cienko, natomiast możesz się pobawić z cieniami i innymi ustawieniami w grze. mozesz mnie dodac na steam (patrz po lewej dane) i moge Ci powiedziec dokladniej.

Opublikowano

Wybacz, ale pytając się tutaj chyba nie oczekiwałeś zbytnio obiektywnych odpowiedzi, prawda? :)

Co do karty graficznej - weź pod uwagę, że minimalna granica to właśnie 512MB, ale lepiej kup lepszą.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Kup Sobie Call Of Duty Black Ops 2 sam ją mam i jest super kampania ciekawa zombie tez super multi podoba mi sie sa fajne bronie fajna gra

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za pomoc. Jak napisałem kupie lepsza kartę Graficzna.

Czy ktoś będzie mógł mi polecić jakąś dobra kartę graficzna do 400 zł

Karta Graficzna będzie bardziej wykorzystana do gier jak kupie kartę do przynajmniej 4 wiatraki kupie do komputera.

Pozdrawiam Michał.

Opublikowano

Karta Graficzna będzie bardziej wykorzystana do gier

a co, do painta jej używasz? ;]

ja mam w jednym kompie HD 5770 4GB bodajze i swietnie sie sprawdza w BO 2, nie droga jest, mozesz sie rozejrzec za uzywanymi GTX'ami z wyzszej półki, np GTX 560 Ti, ramu tez sobie dokup

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...