Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Nidelle

Przyla11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trinity, Shurelyia, Hextech/Bloodthrister, Guardian Angel ogólnie itemy na Offtanak

PS. Co to da, że klikne w sygne? Tzn. co Tobie da?

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Trinity, Shurelyia, Hextech/Bloodthrister, Guardian Angel ogólnie itemy na Offtanak

PS. Co to da, że klikne w sygne? Tzn. co Tobie da?

Jak klikniesz w moją sygnaturke to mi da jak by epa na stronie i pz ale za to sie da kupywać jedynie lepsze sygnaturki z lola a i mógłbyś to napisać po polsku bo nie znam nazw itemów po angielsku plz
d923669265d0d94e90e330366bf9ef92.jpg
Opublikowano

Jak klikniesz w moją sygnaturke to mi da jak by epa na stronie i pz ale za to sie da kupywać jedynie lepsze sygnaturki z lola a i mógłbyś to napisać po polsku bo nie znam nazw itemów po angielsku plz

Moc Trójcy , Marzenie Shurelyi , Miecz-Pistolet Hextech/Krwiopijca , Anioł Stróż

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Chcesz build pod ap czy ad nidalee?

Pod AD : Buty Merce/Tabi, Moc trójcy, Krwiopijca/Miecz zrujnowanego króla, Paszcza Malmortiusa, Anioł Stróż,Omen Randuina

Pod AP : Buty pod magic pene, Rózdzka wieków/Grall Athene/ Abyssal, Rabadon, Guardian Angel, Zhonya.

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...