Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer - Wyciągnięcie jak najwiękrzej ilości FPS.

PanNosek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie. Aktualnie w starych grach mam 80-100 FPS (Sprzed 2003r)

A komputer mam taki :

Płyta główna : ASROCK N68C-S UCC DDR2 (1066), DDR3 (1600).

Karta Graficzna : Nvidia Geforce 7025 / NVIDIA nForce 630a

Procesor : AMD Athlon? 64 X2 Dual Core Procesor 4400+

Dysk : 2 TB

RAM : 2 GB

Monitor : BenQ G900W (Analog) - Jeżeli wgl ma to coś wspólnego i ważnego dla Was.

Karta dzwiękowa : VIA HD Definition audio.

Java (Jaka zainstalowana?) : Najnowsza 7.

Windows : Windows 7

Czy da się wyciągnąć z niego jakoś więcej tych FPS? Nie mogę grać w żadne nowe gry tak samo nawet te średnie z roku 2006. Czekam na pomoc.

Opublikowano

no i po co ci więcej ? lepiej działać nie będą zwłaszcza na tak starym monitorze

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

no i po co ci więcej ? lepiej działać nie będą zwłaszcza na tak starym monitorze

Słuchaj jak bym ściągnął sobie Euro Truck Simulator 1,2 - 10 FPS

Inne gry takie jak BF3 - Wcale nie działa.

Minecraft - 15 FPS.

LOL - 30 FPS

Nie mogę nic już robić na tym komputerze albo mam zle zainstalowane sterowniki już sam nie wiem. W sklepie nad kartą graficzną powiedzieli, że nowe gry będą działać na średnich detalach. A to nie prawda bądz się mylę. Proszę o pomoc.

Gothic I - 65 FPS

Gothic II - 80 FPS

Gothic III - 15 FPS

Mario - 20 FPS

Proszę o pomoc.

Opublikowano

kogo to obchodzi co ty ściągniesz i ile chcesz mieć fps, jak zrozumieć nie potrafisz że masz za słabą grafikę do niektórych gier i NICZYM nie uczynisz jej lepszą

zmień i spełnij przynajmniej MINIMALNE wymagania gier to może pograsz przy 20 fps

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

kogo to obchodzi co ty ściągniesz i ile chcesz mieć fps, jak zrozumieć nie potrafisz że masz za słabą grafikę do niektórych gier i NICZYM nie uczynisz jej lepszą

zmień i spełnij przynajmniej MINIMALNE wymagania gier to może pograsz przy 20 fps

Nie dogadamy się bo Twoja kultura osobista jest poniżej zera. Temat do zamknięcia. Forum najgorzsze na naszym Polskim internecie. Bye.

Opublikowano

Co do minecrafta, pobierz sobie OptiFine, albo looknij np tu. http://www.mpcforum.pl/topic/798258-tutwyciaganie-maksymalnej-ilosci-fps-w-minecraft/

Ja na lapku, na ktorym mialem nie cale 10 fps, pobralem to, to mialem z jakies okolo 20fps.

Mialem takze sciny na cs 1.6, fps okoolo 10 ( masakra [ale to byl lapek kolegi]) ogarnalem syf na dysku, ( 15gb z kosza samego usunalem mu) ccleanerem, posprzatalem, naprawilem rejestry, usunalem zbedne gowna to w cs wyciskalem 20-40 fps :) Ale w smogu dalej po 2-5 fps xD

Opublikowano

co Ty gadasz to forum jest najleprze - takie odniesienie do twojej ortografii z nazwy tematu ;)

gamebooster,gboost,advanced system care itp itd

albo po prostu kup lepszego kompa a nie narzekasz na kogoś kto Ci pomaga bo się na tym zna

mg7k04q.jpg

Opublikowano

@up

do komputerów akurat to forum nie jest zbyt dobre.

Dziwisz się, że masz mało FPS ja masz grafikę zintegrowaną na płycię głównej. Nowa grafika doda Ci FPS.

Pomagam w sprawach komputerowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...