Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build]Voli miś

Buziek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano moglby ktos mi podac build na naszego miska?

Prosilbym raczej o build solo top czyli z 3k hp i też z 200+ dmg i troche prędkości ataku :)

Z góry dzieki za pomoc!

Opublikowano

Buildy są chujowe. Voli to kupka pod offtanka. Takim buildem gra mi się najlepiej. Niby po usunięciu FoNa ten build osłabł to coś takiego i tak jest dobre

Kryształek na HP

Buty zależne od sytuacji

Warmog

Oblicze Ducha

Thornmail

Egida Legionu/Guardian

Wirt's End

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Buildy są chujowe. Voli to kupka pod offtanka. Takim buildem gra mi się najlepiej. Niby po usunięciu FoNa ten build osłabł to coś takiego i tak jest dobre

Kryształek na HP

Buty zależne od sytuacji

Warmog

Oblicze Ducha

Thornmail

Egida Legionu/Guardian

Wirt's End

A twoj to full tank,bez dmg,a thormail to gowno nie item,lepszy frozen heart,oblicze ducha tez gowno,nie gra sie na passywke w late bo napewno Ci ignite rzuca i napewno nie egida,od tego jest jungler lub supp zeby ja kupili.Skomentowalem twoj build,voli tank to gowno.

sstwc.jpg

Opublikowano

-merkurki

-omen

-warmong

-ga

-frozen mallet

-maw of matulinus(czy jakos tak)/to co daje dużo mr i ad

Pod ad nie ma go co robić.Chyba że poniżej 20lvla

Mowisz ze nie warto go robic pod ad ale twoj build to ok.70-80ad,a zaden build w tym temacie nie jest ad.

sstwc.jpg

Opublikowano

Mowisz ze nie warto go robic pod ad ale twoj build to ok.70-80ad,a zaden build w tym temacie nie jest ad.

Umiesz only komentować. Napisz swoje elo żebyśmy mogli Cię traktować poważnie . Od kiedy wyszedł jest moim mainem. Jak chcesz to poprzesyłam Ci mecze nim które są na Yt i mogę z LoLreplaya przesłać.

https://www.youtube.com/watch?v=30xhXsAmskc

Reszte możesz sobie poszukać :> Poza tym ma i tak duży DMG jak na tanka i leje sobie typów w środku TFa rozpraszając ich przy tym . Jak pójdzie focus na niego to lepiej dla teamu i tak w kółku . Nie można pakować w niego DMG..

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...