Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mikikrolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc sprawa jest taka nie dawno zakupiłem gre Saints Row The Third w czasie instalacji wyszedłem z pokoju i mój syn wyjął płyte i ją strasznie porysował i nie mogłem zainstalować gry więc ściągnąłem pirata ;/ no i wszystko jest okey ale po 3 misji dostaje wszystkie itemy dosłownie wszystkie . POMOCY!!!

Opublikowano

Okey wielkie dzięki ale tak swoją drogą trochę mnie to zaciekawiło czy dałoby się coś zrobić z tym crackiem bo mam strasznie wolnego neta ten pirat ściągał mi sie koło 5 dni i wg prawie nikt nie seedował a mam straszną chęć pogrania sobie w tą grę czy możesz mi wytłumaczyć jak to zrobić bez ponownego ściągania gry ??

Opublikowano

okey zaraz to zrobie

a moge to zainstalować za pomocą demon tools ??

znaczy zamiast wypakowywania

okey gra sie instaluje a co potem??

Kliknij PPM na ten plik -> wypakuj za pomocą winrar i zainstaluj normalnie grę a folder ''crack'' lub ''skidrow'' usuń.

okey gra mi sie instaluje co potem mam zrobic ??
Opublikowano

okey dzięki

ajajaj jaki jestem głupi gdzies zawieruszyłem to opakowanie !! kurde no nic poszukam moze znajde ;/

a jesli nie znajde opakowania to znaczy ze gra przepadla tak??

Opublikowano

em przecież jak się kupi saints row'a to ma się go na steam i można pobrać go za darmo bez płyty wtf!?

Oj łżesz łżesz ;)

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

@up

Właśnie, podczas instalacji musiałeś chyba zrobić konto na steamie, jeżeli zarejestrowałeś tam gre to możesz ją z tamtąd pobrać bez najmniejszego problemu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...