Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] g36e vs m4a1

Sit@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obie bronie są znakomite, według mnie dwa najlepsze AR'y w grze (nie licząc wersji za NX).

M4A1 jest bardzo dobra dla początkującego gracza, każdy bez problemu z nią sobie poradzi, a po ulepszeniu jej w GE jest lepsza niż niejedna broń za NX.

G36E jest trudniejsza do ogarnięcia, ale jak już sobie z nią poradzisz, to nie ma mocnych na ciebie ;p.

Opublikowano

Powiem tak mam oby dwie na perma za nx chociaż niczym się nie różnią za nx od gp ale powiem

G36 Valkyrie bardzo łatwo ogarnąć nawet dla początkującego gracza nudząca się bo każdy to ma

M4a1 ciężej dla mnie ogarnąć na bliskie dystanse słaba aczkolwiek na średnie i dalekie na pewno lepsze od G36 i tak się nie nudzi

Mój wybór M4a1 ;)

Bywalec
Opublikowano

Ja wybieram M4A1

Jest to podstawowy karabin z grupy low-recoil.

Mały rozrzut, duża szybkostrzelność. Tylko przycelować i HS.

Drugą grupą jest high-recoil, którego przedstawicielem jest właśnie G36E

Gram takimi broniami.

Przykładowo: XM8-Spiders, XK-8 Tactical, AK-47

Jednak samego G36E nie lubię bo jest za nudna. Każdy ją ma i jeszcze to przekonanie że jak masz " gietę to jesteś pro elo koksem "

Oczywiście M4A1 wybieram.

I co do autora tematu:

Zacznij używać prefiksów w tytułach -.-

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

M4A1. Prosty i rozsądny wybór.

+ Celność

+ Mały rozrzut

+ Wygląd

+ Cena

+ Szybkostrzelność

+ Nie bluzgają tej broni tak jak M416 CQB

Opublikowano

G36 dla mnie najlepsza broń w całym Combacie, ma wbudowanego scope'a i można z niego szybko przycelować.

Opublikowano

G36E i m4a1 to dwie całkiem różniące się od siebie bronie... G36E nie wali się full auto, tylko seriami trochę trzeba ją ogarnąć żeby dobrze grać. Jej dużym plusem jest wmonotwany celownik który jest dobry na dalekie dystanse. Co do m4a1 broń chyba która ma najmniejszy recoil po customie, full auto. Nie trzeba umieć dobrze grać żeby tą broń ogarnać.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Dektored co do G36 nie trzeba jej wcale ogarniać początkujący gracz chcący się nauczyć już po 5 min czai o co chodzi i wie że full auto wywali 30 naboi a z tego trafi tylko 5 i szybko do wprawy dojdzie nawet po tych 5 min aczkolwiek nauczyć się grać M4a1 na krótkie dystanse ciężko a nawet bardzo musisz się naskakać żeby kogoś z bliska ubić nie to co G36 wciskasz 2-3 pociski i koniec

Opublikowano

Jak lubisz bronie z dużym recoilem i jak mówiłeś masz je za nx to zastanawiam się na chuj je kupiłeś :D

Nie lepiej kupić MK14MOD 0 ? Przetestuj a zobaczysz co to dobra broń! Tylko zaznaczam że jak jej nie ogarniesz to nawet nie trafisz :)

i przydaje się tapowanie

2096247301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...