Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Celowniczek

Sit@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka czy jakieś inne snajpy oprucz tpg-1pro czy cos takiego maja taki fajny celowniczek czerwony

Opublikowano

L115A3 da się ja kupic za gp??od jakiego lv?

Nie, ją można kupić tylko za NX.

Jej odpowiednik L115A2 można kupić za GP od rangi 1LT3 (z tego co pamiętam).

Bywalec
Opublikowano

Chodzi co o dokładnie o taki krzyż jak ma TPG-1 Pro czyli 4A

Czy żeby miał czerwony element? :3

Bo są również FR F2 i M200 i M200Ghille które mają na środku czerwony trójkącik

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Bywalec
Opublikowano

Fachowo to jest Siatka typu 4A

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Nie jestem pewien ale L115A2, ale można zrobić tak, że wszystkie będą miały takiego scope'a. ; D

Opublikowano

Nie jestem pewien ale L115A2, ale można zrobić tak, że wszystkie będą miały takiego scope'a. ; D

możesz napisać cos wiencej??:D
Opublikowano

możesz napisać cos wiencej?? :D

Chodzi mu o to,że możesz sobie wstrzyknąć moda,który zamieni Ci scopy we wszystkich snajpach,na ten,jak to wspomniałem Pba,4A

boyka.jpg

Opublikowano

A Mody jeszcze dzialaja?

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Opublikowano

Piecu nie zmuszaj go do złego! :D

Ci powiem że m200 też ma dobrego scopa.

Ale po za TPG i L1552/3 to już inne jej nie mają.

Jak inne nie mają a wa2000?

Tak wa2000 ma taki scope

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...