Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cheatki

korniszon11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbuj InvEdit, to chyba jedyny cheat do edycji ekwipunku.

Czasami działa na Multiplayer, gdy serwery nie są zabezpieczone.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Aha. No dzięki. A znasz może jeszcze takie na tworzenie jakiś broni i wejście z nimi na serwer zabezpieczony pluginem ? Np. megashark strzelający granatami + nieśmiertelność i na dodatek można wejść na serwer zabezpieczony tamtym pluginem..

Opublikowano

Osobiście takich nie znam. Zabezpieczenia pewnie są do ominięcia, ale niestety tutaj moja wiedza o czitach się kończy, bo sam ich nie używam ;)

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Nieśmiertelność nie będzie problemem możesz w Terrari Viewer nastawić chyba nawet na 100.000 hp + możesz nałożyć sobie buffy na 30 minut.

Opublikowano

Nieśmiertelność nie będzie problemem możesz w Terrari Viewer nastawić chyba nawet na 100.000 hp + możesz nałożyć sobie buffy na 30 minut.

Lecz nie na każdy serwer z takim czymś wejdzie. ;) Będzie go wywalało szczególnie na TShock'u, bo są ustawione limity na takie HP. ;) Nawet super admin nie może dać sobie więcej niż 400HP. ;)

Na single player oczywiście, że takie coś działa bez problemu. :)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Ja polecam Cheat Engine.. Na serwerze s-terrax.pl Działało bez zarzutów :) Działa na wszystkich serwerach.. nawet tych najbardziej zabezpieczonych :)

Opublikowano

@UP A nie możesz wpisać w google?? Palce cię bolą?... -.- .. A dasz link do tego, do tamtego i jeszcze do tego link dasz?..

https://www.google.pl/

proszę, najlepsza wyszukiwarka do cheatów. Może dostane ostrzeżenie/% ale mnie takie coś dedenrwuje.

Problem z minecraft, uncharted 2, cs?

Napisz do mnie :) PS. To, że mam mało postów to

nie znaczy, że nie jestem osobą doświadczoną

odpowiedź=nowe konto :)

pomogłam? bardzo proszę o lajka :)

Opublikowano

A masz może jakiś link do pobrania i tuta ?

Wystarczy poszukać :

http://www.mpcforum.pl/topic/365474-poradnik-cheatengine-w-terrari/#entry2686589

Ja polecam Cheat Engine.. Na serwerze s-terrax.pl Działało bez zarzutów :) Działa na wszystkich serwerach.. nawet tych najbardziej zabezpieczonych :)

Naprawdę zabawne. :) Dziwne, że dostałeś bana, zapewne za nic. :)

@UP A nie możesz wpisać w google?? Palce cię bolą?... -.- .. A dasz link do tego, do tamtego i jeszcze do tego link dasz?..

https://www.google.pl/

proszę, najlepsza wyszukiwarka do cheatów. Może dostane ostrzeżenie/% ale mnie takie coś dedenrwuje.

Prędzej czy później z google i tak trafią tutaj, więc bezsensu wysyłać kogoś do google...

Wybacz, ale muszę. Aby Cię więcej takie coś nie denerwowało...

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...