Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ahooj Teamu Szukam ! Daniel sie nazywam

ReFiXioN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello, witam wszystkich poszukuje teamu do gry na cos powazniejszego, jestem graczem asertywnym,milym oraz doswiadczonym. To konto to moje nowe, nię będe zmyslal iz mialem takie i takie elo. Jeżeli moj team to grupa w miare dorosłych osob pod względem rozwojowym, preferuje 17+ gram w miare dobrze mozna rzec perfekcyjnie. Jak wiadomo zgrany team to podstawa lecz trzeba miec dobra komunikacje wspomnialem juz ze jestem asertywny, potrafie przyjac uwage i się poprawić. Potrafię grać na wiekszości pozycji oprócz supporta, jakos nie idzie mi ta gra. Jak pamietam jedynie dobrze soraką mi szło no ale coz stare czasy. Junglerem można powiedzieć iz jestem w miarę dobry, najlepiej spisuje się na midzie lub ADC. Moją ulubioną postacią jest fizz :) na trenningi preferuje jakos 3-4 godziny dziennie.Zostawiam swój kontakt gg:13723148 Skype: ReFiXioN, proszę nie pisać pw bo rzadko tutaj bywam. Niedługo powinnienem mieć porządne słuchawki z mikrofnem narazie dysponnuję sprzetem jest on odpowiedni

Przepraszam za nie-szablonowy opis ale chciałem przekazać moją mysl

Pozdrawiam was kochani userzy i hejterzy <3

sygnaturkanarutorefixio.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...