Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Książka] Sate doyate

TwinSlave

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pamiętam kiedy ostatnio miałem ochotę napisać książkę ;d ale na pewno było to w gminazjum, dawno temu. Ucieczyłem się jak zobaczyłem, że ktoś jeszcze ma ochotę się tym zajmować hobbistycznie. Co prawda swoich wypocin wstydziłbym się pokazać komukolwiek i dla tego też respekt dla Ciebie. Nie będę Ci wytykał błednych konstrukcji bo nie w tym rzecz, fajnie że komuś się chce i trzeba to docenić. Jak rzeczywiście się nie znudzisz jak np. ja to może coś z tego wyjść. Napiszesz załóżmy całość, umieścisz to w necie na paru stronach, może ktoś się zainteresuje i postanowi pomóc Ci w rozwijaniu się w tym kierunku. Pisz pw kiedy dodasz następne strony

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Ciekawa ksiazka <3 ale wole filmy

Może kiedyś film będzie xD

Parę błędów gramatycznych ale nawet ciekawe

Błedy są tylko w podglądzie .. tak to jest ładnie.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Sam lubię czytać książki chciałbym w przyszłości jakaś napisać ale to tylko moje hobby. Na pierwszy rzut oka opowieść może być interesująca więc wrzucaj następne rozdziały ;]

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

hmmm tylko 1 strona, więc chyba takiej książki nikt nie kupi, ale to raczej lektura dla ludzi bez życia, którzy nie wiedzą jak wygląda prawdziwe życie, ps. kwestia mamy czy kogoś tam bardzo mnie rozbawiła swoją prostotą

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

@up

Na razie mam mało czasu, ale jak tylko bd miał piszę więcej ..

@2up

Dopiero 1 strona ;)

Planuje ok. 200 .. :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...