Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] khazix

pan legacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Khazix_1.jpg

KHAZIX

HISTORIA

lowca pustki raz wybral sie do sklepu malzahara i sie spytal czy ma jakas robote dla niego bo mowi ze juz mu skrzydla odpadaja ze zmeczenia, wtem malzahar zaproponowal zemste na kassadinie ktory juz byl w league of legends. khazix na poczatek zgodzil sie jednal odmowil poniewaz bal sie go. malzahar bardzo sie zdenerwowal i zabil khazixa, jednak on mial na sobie aniola struza. tak oto khazix obudzil sie na topowej alei league of legends by zabijac wszystkich na 1750 elo.

MASTERKI

6g0y3u.jpg

RUNY

3lq2er.jpg

BUILD

6kqa3n.jpg

ORDED SKILL

7aa6gl.jpg

SUMMONER SPELLE

e1hn12.jpg

EARLY GAME

staramy sie zdobywac kille i zabijamy miniony pomagamy teamowi w draku

MID GAME

staramy sie stackowac bt i pomagac druzynie w zrobieniu dragona

LATE GAME

pilnujemy barona z druzyna pomgamy druzynie w zrobieniu smoka wbijamy sie w tf jako ostatni focusujemy ad carry i ap carry, pamietamy o zabijaniu twitcha bo to niezla kosa

dziekuje za ten minitut, robilem go ja i pomagal mi troche darkkaj bo nie umialem wkleic obrazkow

pozdrowienia dla mpc forum :)

Opublikowano

dobry tut, dużo obrazków i estetyczny, ja troche pomagałem wiec moge dostac- 5% jak cos, ale jak najbardziej nalezy sie ocena minimum 8/10 za duzy wklad w poradnik, osobiscie uwazam ze kha zix to wymiatacz i mozna nim karowac latwo

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

świetny poradnik, myślę że teraz mogę zacząć wychodzić z elohella :)

ale tak mi się wydaje, że ta historia to fejk jest ;/

ogólnie khazix to niezła kosa, prawie jak twitch, jest bardzo fajny bo można iść na mida, topa i na junglę.

Poradnik 9/10

byłoby 10/10, ale ta historia to fejk i ja nie wierze, że tak było ;/

• 3 miesiące temu...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...