Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na czym polega KWADRATOWA MASAKRA?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem tyle, ze jest to serwer skkfa stworzony dla elity polskiego YT. I tyle :)

O co chodzi z tym ze kazdy to kopiuje i tworzy mase podrob tego serwera? Na czym ta gra polega (cos tam jest ze diaxy za smierc..?)?

Czemu wszyscy tworzacy podroby masakr wymagaja od graczy mikrofonu i skajpaja, czesto tez nagrywarki jak bdcam czy fraps?

Prosze o dokladne wyjasnienie, a nie "toserwer skkf dla slafnyh jutubowiczow" :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Wiesz ... najczęściej tworzą to dzieci, którym nie chce się nawet zmienić nazwy i dopisać skąd mają pomysł. Ale robią to też starsi ludzie, którzy wiedzą, że za to dużo zyskają bo wie, że dużo ludzi chce grać na takich serwera, bo SKKF na tym gra. Proste ;)

Opublikowano

Ogólnie serwery typu "Kwadratowa Masakra" polega na rywalizacji 2 (lub więcej) drużyn na określonych zasadach .

Np: Aktualnie na kwadratowej maskarze myślę że główną zasadą jest podział na czas pokoju i wojny . Ustalamy także miejsca w których to nasze drużyny się rozwijają i rywalizują ze sobą :)

Dlaczego to wymaga np: mikro ... no oczywiście na KW(kwadratowa masakra) liczy się dość team play więc przez mikro można się szybciej porozumiewać .

A jeżeli chodzi o nagrywanie to moim zdaniem chodzi by pokazać serwer i co się tam dzieje z perspektywy z innych graczy .

Noo to chyba tyle ;)

d35b0db6ad0fd.jpg

Opublikowano

up

Gdybym nie wchodzil z komorki to tyle bym wam przypi??dolil zgłoszeń, raportow, sugestii o bany i tak by wam zasrał i zaspamowal to wasze forum ze byscie sie nie pozbierali. Na razie moge tylko zalosnie narzekac poki nie dostane sie na kompa -.-

ZeroPlay bardzo fajna odpowiedz o to mi chodzilo i wszystko wiem :)

Musze przyznac ze wyglada to bardzo fajnie (lubie take zabawy ze budujesz cos a potem robi sie wojna, jestem wielkim entuzjasta The Walls) i chyba sie za niedlugo na jakis zapisze :):) rozumiem tez liczbe plagiatow..

temat do close

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Wszędzie pod każdym tematem spam o.O . Czyżby zabezpieczenia do rejestracji padły i boty się rejestrują ? ;//

A kwadratowa masakra jak sama nazwa wskazuje to bitwa .

Opublikowano

@up

Nazwa wskazuje, że to bitwa, ale mimo jedno słowo nie wyjaśnia zasad panujących na serwerze, bo mimo iż jestem w miarę na bieżąco z Minecraftem to nie było dla mnie jasne czym jest owa Kwadratowa Masakra, którą jara się tyle graczy. Tym bardziej, że to ta oryginalna KM to serwer skkf'a, a dopiero później stało się to typem serwera. A ja nigdy nie grałam na KM skkf'a, więc skąd mam wiedzieć. Tak na przyszłość, jak ktoś pyta to wyjaśnij, a nie pisz jednym słowem, bo równie dobrze mógłbyś nie pisać wcale. Tak samo mogę napisać, że frakcje to też bitwa i nie minęłam bym się z prawdą, ale ktoś kto by przeczytał mój post nadal nie wiedziałby na czym to polega (zakładając, że się na tym nie zna). Co do spamu to pewnie po prostu nikomu się nie chce ruszyć, żeby je usunąć - ot cały problem. Duże forum to i dużo osób nie przestrzega regulaminu (a właściwie to mało kto go przestrzega).

@ZeroPlayer

Dziękuję za wyjaśnienie zagadki. ;] Masz ode mnie lajka. ;]

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Na czym polega fenomen KW ? To chyba najbardziej popularny serwer Minecraft na polskiej scenie YT. Nic dziwnego, że dzieci tworzą masę tego typu serwerów. W końcu to ich marzenie, aby tam grać i chociaż pogadać z np, SKKF. Dla nich najwięksi youtuberzy to bogowie. Chyba wyjaśniłem o co chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...