Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] bany

natalx100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie co do banów , 2dni temu odbanowali mi konto (ban był za opuszczanie rozgrywki) najpierw był na dzień, potem dostałem na 2 i ten ostatni na 5 , nie logałem z gry celowo , tylko przez problemy z netem, teraz już gram normalnie i tu moje pytanie, czy jeśli np. jeszcze raz bym wyszedł z gry w czasie meczu np. za tydzień , albo 2 to dostałbym bana kolejnego stopnia? ( nie wiem ,na ile jest po pięciodniowym ) czy to się po jakimś czasie kasuje i dostałbym tylko ostrzeżenie???

Opublikowano

Jeżeli będziesz wychodził z gry przez menadżer zadań, to LeaverBuster cie nie złapie, ale zawsze możesz zostać zraportowany.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Możesz dostać ale nie musisz, zależy czy cie zreportują i ile osób, i tak, kolejny ban będzie dłuższy.

o.O ?

Teraz nie trzeba już reportować, dostanie automatycznie bana jak wyjdzie pare razy. Mówili przecież na forum, że wraz z wejściem Pre-Sezonu 3 wchodzi nowa wersja LeaveBustera i on banuje sam :)

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Teraz nie trzeba już reportować, dostanie automatycznie bana jak wyjdzie pare razy. Mówili przecież na forum, że wraz z wejściem Pre-Sezonu 3 wchodzi nowa wersja LeaveBustera i on banuje sam :)

LeaveBuster nas nie złapie, jak będziemy wychodzili przez menadżer zadań, specjalnie noob konto zrobiłem, i dałem leava kilkanaście razy z rzędu.

2d82fcx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...