Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ktoś się włamuje ?

DobeRmanRGH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam taki problem że niedawno wchodzę na pocztę gmaila i gdy się zalogowałem pisało mi że ktoś z innego komputera się zalogował a było to wczoraj i ten ktoś pochodzi z

Chin i pokazali mi jeszcze jego ip ale nie spisałem sobie. To odrazu zmieniłem hasło i zabezpieczyłem konto kodem i jest ok, ale to nie wszystko. Konto origin mam założone właśnie na tym e-mailu i przed chwilą wbijam na origina i pisze mi że ktoś logował się z innego komputera, to też zmieniłem hasło i teraz skanuję kompa czy nie mam jakiegoś keyloggera.

nikomu nigdy żadnych passów nie podawałem, czym to może być spowodowane i co w takim przypadku zrobić ? Nie chcę stracić konta w bf3 ani z innych gier.

Proszę o pomoc. Mam tak pierwszy raz.

Opublikowano

Moi koledzy nie wiedzą jak komputer włączyć a co dopiero by wiedzieli jak się włamać na konto ;P Ktoś na serio coś majstruje tylko nie wiem kto i jak, kompa przeskanowałem i żadnych wirusów nie było i nie ma.

A więc o co chodzi ?

Opublikowano

Wiesz co? Ja nie mam żadnej gry zarejestrowanej, konto zostało założone niecały tydzień temu, założyłem nowy email, bardzo silne hasło i mam to samo. Może to jakiś bug czy coś?

//edit: dodam też, że miałem niedawno formata, i przed sylwestrem założony nowy system + ochrona avg, więc nie przypuszczam, że mam jakieś programy szpiegowskie.

Opublikowano

Nom, jak widać na stronie wyżej takie włamania poszły masowo ;/ ale szybko zareagowałem i zmieniłem hasła ;) Oby to się nie powtórzyło.

Jak napisać do kogoś na battlelogu na pw ?

Opublikowano

Ludzie! xD To jesst bug! Ja to mam czasami 3x dziennie. Nawet gdzieś pisali że to wina origina. Możecie być spokojni. Jak by ktos wam chciał ukraść konto to nawet byście nie zauważyli kiedy ;x

Opublikowano

Bodajże Emaniacy <nie jestem pewnien> mówili że to właśnie Chinkowie robią ataki na Gmail .. tylko na Gmail .. zabezpiecz swoje konto na wszystkie możliwe sposoby i najlepiej ustaw sobie albo manualnie zmieniaj IP co miesiąc albo tydzien ; )

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...