Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Duch (?)

xamizo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema, jak to jest że ktoś używa ghosta (ducha) (summoner spell), jeśli summonerki ma inne (np. flash i ignite)?

Ostatnio coraz częściej się z tym spotykam, jakiś champ popindala 100km/h, klikam na niego- użyty duch, patrze pod TABem - flash i ignite.

Jak to działa ;)?

btw. co to znaczy 'qq'? Bo ni za cholerne nie mogę się dowiedzieć :D

Dzięki.

Opublikowano

opisane zdarzenie to hacki w league of legends, ja tez sie z tym czesto spotkalem jednak po napisaniu ticketu do suportu zostalem poinformowany o permanentnych banach dla tych graczy

Opublikowano

Buty ulepszone na poziom 3 mają takowy pasyw ,że przez 8 sekund od wyjscia z bazy biegniesz ileś tam procent szybciej wówcza pokazuje się ghost ;)

Nie nazwałbym tego ghost'em. Są to takie flary pod nogami... Jak dla mnie ten efekt wgl. nie przypomina ghost'a.

Opublikowano

@UP. Masz racje, te ulepszone buty nie mają takiej samej animacji jak ghost.. Ghost ma niebieską "kropkę" a buty takie coś żółte.

I niektóre skille dające szybkość ruchu też pokazują ikonkę ghost'a jak się kliknie na bohatera.

1336679897-U627890.png

Opublikowano

To może ja to źle opisałem, ale chodziło mi dokładnie o to:

Buty ulepszone na poziom 3 mają takowy pasyw ,że przez 8 sekund od wyjscia z bazy biegniesz ileś tam procent szybciej wówcza pokazuje się ghost ;)

Dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...