Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hibbit jak to jest z biletem?

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mieszkam jakieś 74 km pd wawy i chcę jechać na hobbita ale jak to jest z tym bilietem muszę kupić wcześniej? Mogę przez neta? Czy można tak że kupuję go zaraz przed filmem? Lepiej jechać 3 d? czy 2d ?

Opublikowano

Ja bym tam wolał tradycyjne 2D. Rezerwujesz w internecie (pewność, że będzie dla Ciebie miejsce) lub już w kinie (może się okazać, że nie ma już miejsc).

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Kurwa a czym ty sie martwisz... W Warszawie masz od zajebania kin m. in. w Arkadii, Blue City, Złotych Tarasach, M1 i wiele więcej. Dla pewności możesz sobie zarezerwować miejsce przez neta. Nie polecam 3d, klasyczne 2d o wiele lepsze :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Idź na 2D. Byłem na 3D + 48 klatek. Po wyjściu z kina oczy napierdalały jak nigdy. A to 3D dostrzegłem może w 3 momentach ;c

y5r5.png

Opublikowano

Różnicy między 3d a 2d w tym filmie nie ma, ja byłem na 3d ale jak chcesz mniej zapłacić to idź na 2d.

Opublikowano

3D i może to były 3-4 momenty jak kolega mówił .

Jak to jest np CinemaSity to normalnie wchodzisz na stronę wybierasz miejsca i rezerwujesz

Opublikowano

Rezerwacja przez neta najlepiej bo potem miejsc może nie być, potem jedziesz sobie do kina przed seansem odbierasz bilety, płacisz i tyle.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...