Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rankedy kilka pytań...

squah :')

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Ile trzeba zagrać rankedów aby zostało naliczane ELO?

2. Postacie, które najlepiej banować do 1000 ELO?

Miałem jeszcze jedno pytanie ale zapomniałem. Jak mi się przypomni to dopiszę.

Game Over

Opublikowano

1. .. Elo nalicza się cały czas, ale po 5 je widać.

2. Darius, Amumu, Malph, Kha zix, Shen, Elise, Kassadin.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

2. Darius, Kha zix

Nie ma to jak ban Darius'a... Przecież to jest najlepszy ban !! Tak samo kha zix, po co go banować?

Co do tematu:

Malphite, Shen, Kassadin, Amumu, Jax, Morgana, takie championy się banuje bo one naprawdę robią grę a nie jakiś darius...

PS. Potem przez takich ludzi jak ty mam na rankedach bany na Darius'a, Kha zixa albo nawet Branda czy coś takiego... I OP champy są free...

E6c9g1v.gif

Opublikowano

po 10 rankedach jest sie w stanie zobaczyc elo, ale juz na lolkingu mozna zobaczyc od razu

co do banow to khazix evelynn katarina, postacie ktore sa w stanie zabic cala piatke dzieki swoim resetom cd

Opublikowano

1. po 10 rankedach.

2. shen, malphite, amumu, morgana, diana, twitch (ten to dopiero kosa), sona

Opublikowano

1. od pierwszego rankeda sie nalicza

2. karma, twitch, yorick, soraka, alistar, ahri, akali, blitzcrank, viktor, taric, teemo, tristana, graves, ezreal, kog maw, twisted fate, swain, syndra, talon, trundle, tryndamere i wiele innych

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

1.banowac to ty często niebedziesz i napewno będą baby na mf,karme, i inne papierowate osly a o trollach na rankwdach nie wspomnę radzę ci poczekaj jeszcze pare mies. aż te pierdolone troll osly wpadną na 500elo i wtedy będziesz miał grę na poziimie.narazievse odpysc bo trolli na 1150 j3st w pizdu duzo.

Opublikowano

1. po 10 rankedach będzie ci pokazywac

2. Najlepiej banować Eve/Elise/Malphite/Shen/Katarina te postacie na prawdę mogą wygrać nie banuj żadnego amumu/Morgany czy dariusa strata bana :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Mi pokazuje od 10 meczu. Nie ważne czy win czy przegrana

2. Ma być 6 banów. Amumu, Malph, Shen, Blitz, Kassadin i Morgana.

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

1. W kliencie gry nalicza się od 10 winów, lecz tak naprawde od 1 rankeda to się robi.

2. Malphite, amumu, blitzcrank , shen, a gdy jeszcze można zbanować to darius :D

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Nie banujcie amumu bo to usseles pick, ma 2 stuny na 4 sekundy, chuj obrażeń z w, oraz e co 2 sekundy. Pod tanka rozpierala lepiej niż irelia.

Nie banujcie dariusa bo jest usseles, co z tego, że twój solotoper będzie miał 0/20 w 15 minucie, bo darius to shit składający adc na q+ulti

Nie banujcie Kha' Zix'a, bo jest ussles mając wyjebane ganki + tons of dmg w early i mid game

Nie banujcie morgany, bo jest ussles z klatką na 3 sekundy i posranym stunem na 2 sec.

to tyle do retardów z 1800, które mają po 900 i siedzą w elo hell, bo banują evelyny, branda czy twicha. Zrozumcie dzieci, że na takim elo pick Brand zdarza się na 1/100 meczy, tak samo eve czy twitch ( twitcha widzę tylko po 1400 elo ).

Must bany na tym elo:

Darius, Amumu, Malphite, Morgana, Shen ( choć ludzie na 1000 elo nauczyli się go kontrować ), Kassadin, Morgana ( Od dawna nikt jej nie banuje i nie pickuje, chyba, że na supporta )

Nie banuj: Ezreala ( banują go tylko dlatego, że w każdej grze musi być ez ) Blitza ( nikt na takim elo nie wie jak użyć graba na adc, najczęściej pullają leonę / alistara z 4k hp + 200 def + 200 m.r )

co do 1.

od 5 wygranych, albo 10 zagranych pokazuje, elo jest cały czas

graphic.png

Opublikowano

Nie banujcie amumu bo to usseles pick, ma 2 stuny na 4 sekundy, chuj obrażeń z w, oraz e co 2 sekundy. Pod tanka rozpierala lepiej niż irelia.

Nie banujcie dariusa bo jest usseles, co z tego, że twój solotoper będzie miał 0/20 w 15 minucie, bo darius to shit składający adc na q+ulti

Nie banujcie Kha' Zix'a, bo jest ussles mając wyjebane ganki + tons of dmg w early i mid game

Nie banujcie morgany, bo jest ussles z klatką na 3 sekundy i posranym stunem na 2 sec.

to tyle do retardów z 1800, które mają po 900 i siedzą w elo hell, bo banują evelyny, branda czy twicha. Zrozumcie dzieci, że na takim elo pick Brand zdarza się na 1/100 meczy, tak samo eve czy twitch ( twitcha widzę tylko po 1400 elo ).

Must bany na tym elo:

Darius, Amumu, Malphite, Morgana, Shen ( choć ludzie na 1000 elo nauczyli się go kontrować ), Kassadin, Morgana ( Od dawna nikt jej nie banuje i nie pickuje, chyba, że na supporta )

Nie banuj: Ezreala ( banują go tylko dlatego, że w każdej grze musi być ez ) Blitza ( nikt na takim elo nie wie jak użyć graba na adc, najczęściej pullają leonę / alistara z 4k hp + 200 def + 200 m.r )

co do 1.

od 5 wygranych, albo 10 zagranych pokazuje, elo jest cały czas

Ty tak na serio?

Darius na pewno nie ma adc na q+r, poza tym on nawet do ad carry nie podejdzie, wykitują go na śmierć.

Kha'Zix mocne early? Przecież early to jego najsłabsza faza gry.

Poza tym ten śmieszny ban kassadina i morgany, phi.

Sam grałem gdy wyszedł darius na tym elo ( sad, nie potrafiłem grać ) i na pewno tak to nie wyglądało, darius podtaki build będzie się składał w 3 sekundy, wstanie na ga i znowu padnie ;f

652601399840421198520.png

Opublikowano

@up.

Ty chyba nie wiesz co jest na 1000 elo. Darius (ogarnięty, gdy ja gram darkiem nigdy na takim elo nie robiłem go pod offtanka, 3x bt, merce, mallet i ga robi rzeźnie z ulta [ bo 1100 true dmg to mało ]z tym q+ ult to przesadziłem. q + w + ult i die adc ) spokojnie podejdzie do adc, zabije go i na 99% supporta, oraz ucieknie wesoło z 80% hp

graphic.png

Opublikowano

Gamebreaker'ów banować najlepiej:

Malphite, shen, morgana, amumu. Ponoc ostatnio banuja tez czesto xin zhao. Co do elisy to tylko raz widzialem ogarnieta ale to jak ogladalem mecz 2000 elo

w4x4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...