Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] DirectX i błąd podczas instalacji

OZUMIK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągnąłem BFa, próbuję zainstalować, i wywala błąd: Błąd konfiguracji DirectX: plik .cab nie jest podpisany. Wie ktoś może o co chodzi? Bardzo proszę o pomoc. Przy próbie reinstalacji DirectXa pokazuje, że już jest zainstalowany. Da się go jakoś usunąć? W dodaj i usuń programy go nie ma, system to Win 7 64b. Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

W Origin Games nic u mnie nie ma. Dodaję, że bf jest świeżo po pobraniu i błąd wyskakuje podczas rozpoczynania instalacji.

@EDIT: Zapomniałem, że zainstalowałem BFa na inym dysku. Kiedy włączam instalację (directxa z tego pliku co mówiłeś) to wyskakuje mi "Nie można zaufać plikowi cabinet wymaganemu do instalacji. Sprawdź, że usługi kryptograficzne są włączone i czy certyfikat pliku cabinet jest prawidłowy."

@EDIT2: Wszystko ok. Trzeba było usunąć wszystkie pliki .cab z folderu redist, a sam folder wrzucić do __Installer. Dzięki :D Chodzi na ultra :D

• 10 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Ja usunąłem wszystkie archiwa i się zainstalowało :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...