Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]DeadMeach Marien

MaroSLU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty nie możesz >.<

To chyba tylko robi admin :) I to na eventy czy coś w tym rodzaju :) I nie tylko na marien

@Down xD

Fajnie , ale jest za to ban - i to nie jest dla zwykłych playerów tylko dla adminów

Więc się nie pchajcie tam gdzie was nie chcą :)

Użyj buga śmiało , żegnaj się z kontem .... wasze logic .

Btw. co mi tak wypominacie tego mentora ?? Zazdrościcie mi ? Nie ma czego ... pomagajcie w dziale jakiś czas , zróbcie tuty a nie siedzicie na forum i tylko upominacie nie słusznie innych :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Tylko admin może zrobić coś takiego zrobić i to można tak na każdą planszę.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

grałem z typem i robił same takie mapy grał .. i jeszcze pisali jak ale sie nie doczytałem .. sadze ze da sie to zrobic i bez bana !

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

grałem z typem i robił same takie mapy grał .. i jeszcze pisali jak ale sie nie doczytałem .. sadze ze da sie to zrobic i bez bana !

Za każdy glitch/ bug jest blokada konta. Jaka i na ile zależy od "ciężaru" przewinienia i od admina który Ci to dał.

wilczek nabija posty i udaje mentora :) jest to bug ale za to można dostać bana. Tu był filmik ale wygasł

http://www.mpcforum....-na-all-mapach/

Nie udaję mentora tylko nim jest. Łatwo mentorem zostać nie jest. Uważam, że akurat jemu się należy. Sam złóż to zobaczymy czy będziesz godny.

Jest taki bug, nie pierdolcie o aminach

(mentor kur*a)

Niestety nie wiem jak to zrobić, za to ostatnio były bany

Złóż śmiało aplikację na mentora. Twój post w niczym mu nie pomógł, a innych będziesz krytykował.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Widzę, że nikt tu nie dodał prawidłowej odpowiedzi.

A ty wilczek przerosłeś sam siebie z tą odpowiedzą :D

Aby stworzyć taki room musisz posiadać konto premium, to raz.

Dwa, klikasz Creater Room i zaznaczasz Death Match.

Trzy Klikasz enter i przełączasz na tryb Explosive szybko.

Następnie klikasz options i zmieniasz mape na marien i ustawiasz sobie kille.

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Co wy gadacie?pierwsze słyszę żeby tak się dało, to pewnie jak te nowe ustawienia roomow zrobili weszło. Ten bug nadal aktualny ?

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Co wy gadacie?pierwsze słyszę żeby tak się dało, to pewnie jak te nowe ustawienia roomow zrobili weszło. Ten bug nadal aktualny ?

Tak nadal.

I dodam, że za tego buga akurat banów nie ma.

Pisałem z GM, ale formata robiłem i SS nie mam :P

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Tak nadal.

I dodam, że za tego buga akurat banów nie ma.

Pisałem z GM, ale formata robiłem i SS nie mam :P

Ile razy się już na forum przewijało "pisałem z adminęęęęę ale ni mom esesa ;((((("

Jest to tak jak @up napisał Bug abusing, a za każdego typu przewinienie jest blokada.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...