Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z BATTLEFIED3

Luke7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj kupiłem Battlefield3 i Premium po zainstalowaniu grałem chwile na kampani

później chciałem zagrać na multiplayer. Wszedłem na Battleloga zalogowałem się i kliknąłem na jakiś server bez premium żeby zobaczyć jak działa i wyskoczyło mi okienko MUSISZ POSIADAĆ BATTLEFIELD3. Pomyślałem, że muszę zainstalować PREMIUM więc kliknąłem na ORIGIN i tam na koncie zainstalowałem BATTLEFIELD"A i PREMIUM. Kliknąłem żeby zagrać i przekierowało mnie na BATTLELOGA (nie wiem czy ma to jakiś związek ale na ORIGIN i BATTLELOGA mam różne loginy tzn. 2 różne konta) i dalej wyskakuje że żeby grać MUSISZ POSIADAĆ BATTLEFIELD3. Mogę grać tylko w kampanię na trybie OFFLINE.

Opublikowano

nie mogę się zalogować na Konto EA ani na BATTLELOGA kontem ORIGIN z zainstalowanym battlefieldem i premium bo wyskakuje mi, że musze wpisać E-MAIL

Opublikowano

założyłem 2 konta do ORIGIN

1 jest na login

2 jest na e-mail

podczas rejestracji trzeba było podać e-mail i w obu mam taki sam e-mail

i na tym z loginem mam battlefielda ale na tym koncie nie moge zapraszać znajomych ani nim sie nie mogę na stronie zalogować bo tam można ino e-mailem

na 2 jest wszystko normalnie ale nie mam tam battlefielda i nie mogę grać ino mogę się na stronie zalogować i EA chyba musiala by mi polączyć konta

ale jak rozmawialem na live chacie to mi podali numer telefonu do polskiej pomocy do battlefielda ale nikt nie odbiera :(

Opublikowano

Połączyć konta?? Raczej nie. JEDYNE KONTO JAKIE CI JEST POTRZEBNE to to do Origina NA KTÓRYM MASZ BF3. Sorry za CPS ale chcę aby to było jasne. Nie pamiętasz emailu? Musisz próbowac do skutku albo przypomnieć sobie passy do konta ORIGIN Z BF3.

EDIT.: A próbowałeś włączyć battleloga za pomocą Origina?? To by rozwiązało sprawę ponieważ Origin automatycznie by cię przekierował i zalogował na battlelog tym kontem.

Opublikowano

pamiętam hasła do obu kont

BATTLEFIELD jest na koncie gdzie żeby się zalogować muszę wpisać LOGIN

a żeby zalogować się na battlelogu muszę wpisać E-MAIL

i w tedy loguję się na battlelogu i nie wykrywa mi battlefielda

Opublikowano

Zrób tak jak pisałem bo chyba mnie nie posłuchałeś. Wejdź w Origina -> kliknij aby zagrać w battlefield 3 -> wejdź na serwer. Wiem że to banalne ale to by rozwiązało problem ponieważ włączając battleloga za pomocą origina automatycznie cie zaloguje kontem origin ;)

Opublikowano

ZAMKNIĘTE (support pomógł już się instaluje na nowych kodach :D)

polecam miła obsługa wszystko szybko i ładnie wytłumaczone

Opublikowano

ZAMKNIĘTE (support pomógł już się instaluje na nowych kodach :D)

polecam miła obsługa wszystko szybko i ładnie wytłumaczone

Jeżeli nie byłby to problem to czy możesz mi wysłać rozmowę i to całe tłumaczenie na pw ?

Byłbym wdzięczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...