Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zagraniczne SponsorPay.

Fozop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc, dziś pokaże wam jak przy pomocy dodatku anonymox 1.0 do mozilli firefox możemy zmienić swoje IP.

1. Wchodzimy na stronę https://addons.mozil...addon/anonymox/ i ściągamy dodatek anonymox

2. Po instalacji musimy zrestartować przeglądarkę

3. Po uruchomieniu przeglądarki na nowo zobaczymy 2 ikonki miedzy paskiem gdzie wpisujemy strony a paskiem wyszukiwarki Google.

37590375675792407412.png

4. Klikamy na ikonkę z niebieskim X.

5. Klikamy na Active tj. zaznaczamy ptaszkiem

6.W country wybieramy kraj z którego ma pochodzić adres IP, polecam UK, ponieważ działa najszybciej

7.W polu identities wybieramy siec. Każda siec ma inne IP.

8.Odpalamy shakes'a i w grzybiarzu dajemy gratis, następnie klikamy na sponsorpay

9.Klikamy na "Za Darmo" i wybieramy to co nas interesuje.

Działa to zarówno w shakes'ie jak i w plemionach, gladiatusie. Wszędzie gdzie można zarabiać gotówkę premium dzięki sponsorpay.

Proszę adminów o ściągniecie mi % oraz licze na lajki.

@Edit Dodatkowo można przy pomocy klawiszy ctrl+/ uruchomić pasek na dole gdzie pisze nasze IP.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanie

Macie jakieś ulubione anikiety czy coś które warto robić ?

//Nie reklamujemy swoich kanałów.

Miyoshi

Opublikowano

Robił ktoś wgl te ankiety ? dostał grzybki ?

Tja, to nie dzieki mojemu sposobowi dostaje sie grzybki, tylko wgl ze sponsorpay. Moj sposob pomaga zmienic IP zeby miec wiecej ankiet.

@EDIT Przypominam, ze gdy uzupelniacie ankiety to nie podawajcie prawdziwych danych, ale gdy juz zmyslacie to nie wpisujcie dasdasffgsdlg tylko wymyslcie jakies dane. Jan Kowalski czy cos takiego.

Opublikowano

Nie pojmuje tego.

Dostałem parę grzybków. 2 za filmy i kilka za ankietę.

Wypełniłem tych ankiet ja wiem z 30-40 ale z żadnej nie naliczyło mi grzybków choć pisało że dostarczone będą w max 15 min.

Opublikowano

@2xUP A przeczytales to co wyskoczylo po uzupenieniu ankiety ? Zapewnie nie, a czasami tam pisze, ze nie spelniasz ich kryteriow i ze nie maja dla ciebie zadnych ofert czy cos takiego.

@EDIT @UP Jesli chodzi Ci o premium dodatku anonymox to to nic nie daje, jedynie szybsze wczytywanie stron, anonimowe wczytywanie stron. Premium dodatku anonymox nie daje zadnych bonosow w sponsorpay.

A z tego co sie orientuje to na sponsorpay nie ma premium, ale moge sie mylic wiec mnie poprawcie.

Opublikowano

To o tym nie wiedzialem, ze daje dostep do szerszej gammy krajow. Jesli to prawda to wychodzi na to, ze tak. Wydaje mi sie, ze na kazdy kraj przypadaja inne ankiety itp. (nie wiem jak to nazwac), wiec powinno to pomoc. Jesli Ci nie szkoda kasy to sproboj, zebys tylko pozniej do mnie wontow nie mial.

Opublikowano

Ma ktoś jakąś ankietę która działa ?

Bo robię i robię i nic zero !

Doszło mi tylko 3 grzyby za wiedo .

Bo szybko potrzebuję 4 grzybów .

Proszę podać serwer ip .

Z GÓRY DZIĘKUJĘ !

DO123321

Ps Co ile dochodzą jakieś filmy ?

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Wszystko dochodzi z czasem. Zeby dostac grzyby za ankiety, trzeba ja uzupelnic dobrze. Tzn. osoby ktore wymyslimy ta ankiete, szukaja osob ktore uzupelnia ta nakiete tak jak oni chca, czyli musisz poprostu trafic z odpowiedziami.

Opublikowano

Doklodnie tak jak up mowi, ankiety nie sa po to zeby wypelnic na odpier....

jezeli zrobiles ankiete dobrze i nie dalo grzybow to zrob skan i wyslij do niech wejdz w opcje pomoc i tam bedzie all

Opublikowano

Czesc. Gdy robie te cala ankiete z opcji ZA DARMO, wpisuje dane ze fakename.... wszystko dobrze dopoki nie dojde do Postcode.wszystko kopiuje... i nic.caly czas blad. Moge liczyc na pomoc.?

Opublikowano

Postcode to kod pocztowy. Jak juz podajesz jakies miasto, to pamietaj aby nie bylo to asvbdj tylko jakies konkretne i wygoogluj sobie do niego kod pocztowy.

Opublikowano

Pobrałem dzisiaj Mozillę i AnonymouX i zrobiłem jakieś 2 ankiety. Potem sprawdzałem co jest w tej mozilli bo nigdy nie używałem. I zepsuł mi się AnonumouX i mi takie coś wyskakuje: "The chosen Service is Unavaible for the profile youtube.com please change Settings for it. anonymouX will take a defaul service of type anynymoux until then" Pierwszą zdanie rozumiem że coś mam w youtube zrobić a drugie nie rozumiem. Dlaczego to nie działa?

pRqtG.jpg
Opublikowano

Nah. Nie wiem czy to o to chodzi, ale chyba poprostu to nie dziala na jutjubie. Probowales to na jakiejs innej stronie otworzyc? Ten program dzieli stron na "regular" i "unregular" czy jakos tak. I on dziala tylko na tych "regular" wiec yt.com moze nalezy do tej drugiej opcji.

Opublikowano

No ale jak włączam Mozille to mi się te okienko pokazuje z tym że nie działa no youtube bo cośtam. Ja nawet nie wchodziłem na youtuba. Zanim to się pojawiło wszystko mi działało jak powinno, jak drugą ankietę kończyłem to cośtam się stało później i nie działa. Co mam zrobić z tym youtubem? :/

Lol wczoraj pisałem, a teraz nie ma tego co napisałem dziwnie trochę.

EDIT:

Naprawiłem problem instalując od nowa mozillę tak zamo zakladki z chrome itd. Ale żeby się nie zepsuło znowu to nie wchodzę na youtuba.com.

Może się naprawiło?

pRqtG.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...