Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi ;/ POMOCY !

mati1536

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż od dluższego czasu podczas grania w cs 1.6 mam lagi,gdy np. biegne to cofa mnie do tylu potem znowu do przodu,lub rzuca na bokii po chwili normalnie znowu.

Problem pojawia sie losowo co jakies 10-60 sekund strasznie to utrudnia gre,nie wiem co robic próbowałem juz chyba wszystkiego ale nic nie pomaga ;/

Często tez pojawia mi sie komunikat w prawym MPCym rogu cl_flushly_packet czy cos takiego.

Tu macie link do dema w którym problem jest przedstawiony:http://www.speedyshare.com/VkDM4/Demo.rar

Momenty w ktorych lagi były najsilniejsze:

02:37

4:55

11:50

12:25

13:13

13:20

13:40

14:54

15:57

Opublikowano

Może masz po prostu tak zwane lagi , słaby net jakiś program ktory pobiera internet i laguje ci ; )

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

To nie powodowane jest internetą owszem też troche po stronie internetu ale nie aż tak. Powyłączaj zapory wszystkie niepotrzebne programy typu Skype gg Anty Virus. Spróbuj odłączyć się od neta i jeszcze raz połączyć. Czyli jeżeli masz komputer starcjonarny wyjmij internet podmuchaj tam troche po 5 minutach go włóż i powinno pomódz. A jeżeli to nie pomoże to Wyczyść kompa w środku. Aha i chciałbym ci jeszcze dodać abyś dodał skana bo niedlugo zamkną Ci temat....

a2f4c212b1ec6.png

Opublikowano

Cóż , ja mam czasami to samo , przedstawię poniżej kilka sposobów na rozwiązanie problemu z Warning:CL_Flush Entity Packet , a więc

Sposób 1
Wpisz w konsoli rate 25000
Sposób 2
kliknij CTRL+ALT+DELETE i wejdź w menedżer zadań i znajdź Frazę: Knowledge... klikasz w to LPM 1 raz i klikasz zakoncz zadanie następnie wchodzisz w panel sterowania i teraz tak:
Dla windows 7/Vista:Kliknij Programy i funkcje
Dla windows Xp/95/98 itd...:Kliknij dodaj/usuń programy
i wtedy poszukaj tam pliku który zakonczyłeś w menedżerze zadań czyli knowledge... (nie znam pełnej nazwy). Usuwamy ten programik restartujemy kompa i działa
Sposób 3
Zadzwoń do swojego dostawcy internetu i opisz sprawę że podczas gry w tą i tą grę pokazuje sie error że podejrzewasz że masz zawalone łącze i przysyłają ci jakiegoś kolesia i zadziała

Sposób 4
Oczyść komupter z syfów i różnych pierdół
Sposób 5
Defragmentator dysków/Antyvirus i skanujemy cały komputer

Opublikowano

Ja mam taki sposób

Wpisz w konsoli rate 25000

max_fps 999999 teraz niewiem czy max_fps czy fps_max

i miałem kiedyś wielkie lagi i ping 550 a teraz ping max do 45

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...