Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spe@ker

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm.... Jestem ciekaw gdzie moje źródło strony, które dodałem w temacie? Jeszcze specjalnie moderator mi o tym przypomniał, aby się nikt nie uczepił (np. Gamus). Może ktoś sprawdzić w logach (ktoś wyżej uprawiony) kto edytował mi temat? Pisałem z innym GM'em i mówił mi, że jeżeli było źródło strony to nie powinienem dostać bana oraz warna. Czekam na odp.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Nie chcę nic mówić, ani bronić Speakera, ale dodam tylko od siebie, że upomniałem go, aby dodał źródło, a on owe dodał, a że była cofka o bodajże tam 24h, to posty edytowane, napisane, lajki itd. zostały cofnięte.

Opublikowano

Dokładnie, chciałem właśnie to napisać, że Unlike był świadkiem jak dodawałem źródło, ponieważ zapomniałem a on mi o tym przypomniał. Dziena

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

A co może moja wina? Ja edytowałem i dodałem... A, że macie problemy z utrzymaniem MPC w porządku to już nie moja wina...

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

A co może moja wina? Ja edytowałem i dodałem... A, że macie problemy z utrzymaniem MPC w porządku to już nie moja wina...

Twoja wina że nie dodajesz od razu źródła lub kopiujesz słowo w słowo Poradnik który powinien być wykonany przez Ciebie,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...