Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Retail skąd?

MaroSLU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skąd w warrocku można dostać Retaila ?

Nie widzę w tym famasa , więc się nie czepiaj ,, ziomuś "

Famasa już nie można w ogóle kupić i zdobyć :-) A co dopiero retail :)

Nie ma już retaili w sprzedaży :) Nie idzie zdobyć :P

@DOWN

Nie wkurzaj mnie , wbijesz 13 level , dostajesz famas I JEST W SPRZEDAŻY ?

Myśl o co pytasz i myśl o czym piszesz ... bo twoja logika :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

te bronie dostaje sie za lvl ale co to wgl wn

Podro Wileczek 13 LV i masz famasa na 7 dni Powodzonka ... :D

to dostaje sie za lvl mistrzu... jak grasz zainteresuj sie troche gra 13 famas, 20 skorpy, 25 mp7 i slot chyba i tak dalej

@Edit

to poco zakladasz niepotrzebne tematy skoro wiesz ? marny sposub na nabijanie .. prosze .. http://www.mpcforum.pl/topic/799357-pytanie-co-dostaniemy-za-levele

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

Retaila Famasa już nigdy nie będzie.

Na allegro jeszcze możesz czasem dorwać acc z ową bronią.

W inny sposób już nie zdobędziesz.

Ja na szczęście jeszcze mam konto z retkiem Famas <3

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Jak na razie nie da się kupić retaila famasa i nie wiem czy kiedyś się da. A inne retaile możesz kupić na stronie za nx gdy wprowadzą a robią to rzadko.

2nsj.jpg

Opublikowano

Retaila Famasa już nigdy nie będzie.

Na allegro jeszcze możesz czasem dorwać acc z ową bronią.

W inny sposób już nie zdobędziesz.

Ja na szczęście jeszcze mam konto z retkiem Famas <3

Nie jesteś z teamu Nexona więc nie pisz za nich, że nigdy nie będzie. To zależy od nich nie od Ciebie. Daj link do info gdzie pisze, że nigdy nie będzie retaili famka.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Nie jesteś z teamu Nexona więc nie pisz za nich, że nigdy nie będzie. To zależy od nich nie od Ciebie. Daj link do info gdzie pisze, że nigdy nie będzie retaili famka.

Jakbyś czytał to co piszą na bierząco to byś wiedział.

Pod koniec grudnia napisali na fejsie. Wtedy co dali taką wyprzedaż famasów.

Żeby korzystać z oferty gdyż po nowym roku już nie będzie w sprzedaży...

Poszukaj u nich na Fejsie.

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

To nie dotyczyło retaili ;) Ja nie będę szukał to ty powinieneś poprzeć swoją wypowiedź dowodami.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

To nie dotyczyło retaili ;) Ja nie będę szukał to ty powinieneś poprzeć swoją wypowiedź dowodami.

Ja wiem, że nie retailami.

Ale skoro napisali, że famas'a już nie będzie w sprzedaży to retaili z famasem raczej też nie ?

blck.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...