Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

internet w orancz

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Orange to chyba najgorsza sieć jeśli chodzi o pakiety na internet, są tak kurewsko drogie, że ja pierdolę.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Orange to chyba najgorsza sieć jeśli chodzi o pakiety na internet, są tak kurewsko drogie, że ja pierdolę.

Rozważałem opcje przeniesienia.. ;x To jaką polecasz?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jeżeli masz ofertę (nie pamiętam którą) pelikan/delfin/pantera to cennik jest w miarę dobry.

@kaś

Internet z play/plus.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Jak masz na karte to zmien taryfe na Orange Free i masz 1gb za 25zl prz to jak doładujesz karte za 25zł to dostajesz 1gb transferu za free.

Opublikowano

Plus (nawet LTE) oraz wszelkie bezprzewodowe modemy + ich oferty = nie polecam.

Gwarantowana prędkość w przypadku LTE to chyba 2 MB/s...

screenshot_10.jpg

Opublikowano

Jeżeli masz ofertę (nie pamiętam którą) pelikan/delfin/pantera to cennik jest w miarę dobry.

Tak, tylko, że to już jest abonament, a ja nie zamierzam czekać 2 lat, aż będę mógł cokolwiek zrobić.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Moj kolega ma transfer miesięczny 100mb w play, wchodzi tylko na fejsa i jakieś tam stronki na sprawdzianach by ściągać - starcza mu spokojnie, nawet czasami zostaje troche transferu :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

W plusie masz pakiet no limit na miesiąc 7zł 100mb, oczywiście po wykorzystaniu pakietu nadal mamy neta, tylko ze zwolnioną prędkością, no i trzeba mieć ważne konto i chociażby grosika. ;p

Opublikowano

W plusie masz pakiet no limit na miesiąc 7zł 100mb, oczywiście po wykorzystaniu pakietu nadal mamy neta, tylko ze zwolnioną prędkością, no i trzeba mieć ważne konto i chociażby grosika. ;p

Do plusa chyba nigdy się nie przekonam xD

Ale pakiet fajny tak jak mówisz, może kupie sobie karte ;)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Do plusa chyba nigdy się nie przekonam xD

Ale pakiet fajny tak jak mówisz, może kupie sobie karte ;)

W każdej sieci masz tak, że po wykorzystaniu pakietu jest dalej, ale ze zwolnioną prędkością, no prócz Orange...

Opublikowano

Na ile +/- starczy mi 100mb? ;x Wchodzę tylko na pejsbuka.

No nie wiem. Mi czasami (raz na parę miesięcy) nie starcza 500Mb (MPC, strona dla kanonierów, YT). To zależy ile korzystasz z internetu.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...