Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wrota Alfa i Beta

amadeusz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy zna ktos szybki sposob na dokonczenie skladania wrot gdyz mam alfe 30/34 i bete 43/48 i nie moge trafic tych czesci juz. Ma ktos moze jakis pomysl jak to szybko zlozyc?

Opublikowano

Na składanie wrót nie ma jakiejś reguły, ponieważ części wpadają losowo :)

Musisz klikać, klikać i jeszcze raz klikać do póki nie trafisz.

Opublikowano

Acha to dzieki i jeszcze jedno jak dostanie multiplikator to mam go odrazu uzyc czy czekac az bedzie x5 czy tam x6 i dopiero wtedy?

Opublikowano

ja polecam otwierać np po 100 naraz moim zdaniem wtedy więcej leci a multi to x5 minimum

Ps. albo można pobawić się charlsem i 1000 naraz otworzyć bo tak też próbowałem

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

Ja tam zauważyłem (no chyba że to oczywiste), że jak weźmiesz multplikator i wylosuje Ci części do wrót to z multiplikatorem nigdy nie będziesz miał powtórzenia :).

Opublikowano

Mi na przykład prawie zawsze po podwójnej x2 i podwójnym xeno ( też po pojedyńczych ale rzadziej ) wypadają multipikatory/części. Ale np w Lambdzie nie widziałem już takiej zależności, więc chyba tylko w alfa beta gamma to chodzi no i też polecam składać odwrotnie - klikaj na bete gdy chcesz do bety na gamme gdy chcesz do alfy i na alfe gdy chcesz do gammy.

7yo9.png

Opublikowano

jak masz np 45 czesci na 48 to klikaj jak bedziesz mial multiplikator x3 jak masz 30.34 czesci to klikaj jak masz multi x4 mi to zawsze działa :) raz mialem zete 105 czesci i nie chcialo z nic wpasc a dalem x6 i wpadly wszytskie 6 mówie ci jak brakuje ci iles tam czesci to tyle dawal multi x

Opublikowano

Ja tam zauważyłem (no chyba że to oczywiste), że jak weźmiesz multplikator i wylosuje Ci części do wrót to z multiplikatorem nigdy nie będziesz miał powtórzenia :).

ale głupoty piszesz mi raz jak robiłem zete multi x7 i 7 części wrót wyszło więc działa tylko trzeba po 100 naraz klikać albo no po 10

Opublikowano

ale głupoty piszesz mi raz jak robiłem zete multi x7 i 7 części wrót wyszło więc działa tylko trzeba po 100 naraz klikać albo no po 10

Przecież nie ma multiplikatora x7...

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Haha teraz to pojechałeś na całego xD

Opublikowano

No mój błąd źle sformułowałem treść chodziło mi o to , bo jeśli bierzemy 100 naraz może wypaść kilka razy przepraszam mój błąd.

• 1 multiplikator podwaja zdobycz,
  • 2 multiplikatory - potrajają,
  • 3 multiplikatory to zdobycz razy 4,
  • 4 multiplikatory - razy 5,
  • a 5 multiplikatorów - razy 6.

Jeśli więc zebrałeś 5 multiplikatorów, otrzymasz przy następnym użyciu materializatora 6x wygenerowaną rzecz.

Jeśli podczas użycia multiplikatora lub kilku z nich materializator wygeneruje część do wrót, nie otrzymasz tej części wielokrotnie, ale wyłącznie różne części dla danych wrót. Jeśli nie będziesz potrzebował aż tylu części do ukończenia budowy wrót, to otrzymasz te części, które potrzebujesz, a resztę w amunicji lub kuponach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...