Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Własny dedyk bukkit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcę się dowiedzieć jak zrobić własnego dedyka (To chyba chodzi o litery zamiast cyfr w adresie IP) lecz nie wiem jak to zrobić. Daję naj.

P.S.

Słyszałem też że mogę udostępnić komuś konsolę ale nie wiem jak (że inni mogą widzieć tą konsolę co ja). Proszę o sensowne komentarze lecz tylko jeden może być że się nie da.

Opublikowano

Aby zdobyć taki adres musisz wykupić droższą ofertę serwerową lub osobny adres dla serwera z tańszej oferty. Wtedy będzie mógł ustawić sobie taki adres.

Opublikowano

Aby taki adres mieć musisz wykupić domenę .pl i zrobić przekierowanie na IP tego serwera. ;)

=========================================================================

futu_zmniejszacz-pl_240557.jpg=========================================================================

Opublikowano

Aby 2 osoba widziała twoją konsolę to musisz jej podać passy do konta na które jest przypisany serwer (Przykład : craftserve , mineserv itp). A gdy już się zalogujesz na te konto to powinieneś mieć konsolę wraz z plikami itp do serwa .

Pomocnik
Opublikowano

Na niektórych Hostingach możesz stworzyć subkonta takie coś oferuje np. Pukawka

Za pomoc liczę na "Lubię to"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...