Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M2bob Trial

promaster999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś pobrałem m2boba na 5h limit czasu mi się skończył i nie mogę go uzywać gdy chciałem jeszcze raz zrobić sobie konto to pisało że z tego komputera już zostało zrobione więc czy zmiana ip dała by coś? Lub może są jakieś inne sposoby na zdobycie drugiego triala.

bOPgQ4H.jpg

Opublikowano

Zmiana IP nic nie daje próbowałem różnymi programami to konto założyłem ale po wpisaniu w triala loginu dalej wywala błąd

2401477507.png\
Opublikowano

Proponuje kupić konto na allergo

20 zł - 20 dni to naprawdę niewiele biorąc pod uwagę ile mogą zarobić botki 30 lv x 6 :)

Wystarczy wpisać "m2bob" na allegro.

Opublikowano

Witam, a czy administracja M2boba nie zablokuje owego keya kupionego na allegro? Poza tym jeśli masz grać/bocić dłużej to polecam kupno od "producenta" cena taka sama ( 20zł=20 dni, 10?[~40zł]=40 dni ) a masz pewność, że kod będzie sprawny itp.

Mały offtop:

1)Czy jest jakiś problem jeśli chciałbym się złożyć z kolegą na bota i odpalać go na 2 komputerach? Czy raczej tego nie dopuszczają.

2)Jak jest z banami na M2bobie? Bocę aż mnie ktoś nie sprzeda czy hackshield łapie boty po paru dniach ;p?

Opublikowano

Co do pierwszego, nie możesz tak zrobić.

Druga sprawa, no cóż czasami wydarzają się rzeczy niespodziane, że wszystkie konta na których bocisz zostają zbanowane.

Ale nie jest to reguła.

Opublikowano

Jesli nie naduzywasz fishbot'a, MobberHack'a i OneHand attack majac bron 2 reczna to raczej nie powinienes dostac bana za logi. Wiadomo, zawsze mozesz dostac bana jesli uzywasz bota bo ktos moze chciec Ciebie sprawdzic lecz narazie stosuje zasade zeby nie wyrozniac sie z tlumu i 79 lvl jest na bocie :) Sadze, ze te kody na allegro sa to kody reseller czyli, jesli ktos sie nie orientuje, kody kupione hurtowo od producenta za nizsza cene zeby sprzedawac na wlasna reke (tak podejrzewam poniewaz widzialem informacje na temat, ze poszukuja kogos do "resellingu"(?))

P.S. Co do 1 pytania wydaje mi sie, ze to nie jest mozliwe ale mozesz sprobowac zagadac do Slait'a, jednego z tworcow, i zapytac poniewaz jak z nim gadalem to jest naprawde w porzadku czlowiek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...