Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jaki hosting z domena

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja polecam ovh.org.

Z tego co mi wiadomo, to jak rejestrujesz hosting, to domenę na 1 rok masz za darmo, a potem tylko odnowić.

A jak bierzesz samą domenę, to i tak się opłaca, bo może na start kosztuje to 10 zł, ale przynajmniej odnowienie kosztuje tylko 40 zł :)

897771404427433574016.png

Opublikowano

Również polecam

[www.ovh.org

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

A ja wam polecam darmowy hosting www.fwl.pl jest na zawsze darmowy. Po zrobieniu hostingu, wchodzisz na dot.tk robisz swoją darmową domenę na cały rok, kopiujesz url, parkujesz domenę na hostingu i wszystko ładnie śmiga :). Pozdrawiam.

"Hakerzy tak naprawdę nie są źli, a jeśli są źli, to tylko w obronie wolności w internecie."

Opublikowano

Koleś nie ma tak dobrze ;d Musisz kupić sobie hosting + domenę i ją podpiąć. Ja polecam webd.pl

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

A ja wam polecam darmowy hosting www.fwl.pl jest na zawsze darmowy. Po zrobieniu hostingu, wchodzisz na dot.tk robisz swoją darmową domenę na cały rok, kopiujesz url, parkujesz domenę na hostingu i wszystko ładnie śmiga :). Pozdrawiam.

Pum pum pum pum, cba.pl jest najlepszym darmowym, na fwl.pl po 10 minutach istnienia forum na Mybb (10 uzytkownikow) wywaliło błąd z CPU :rolleyes:

@top

cba.pl,

000webhost.com

Opublikowano

Polecam, zenbox.pl Niesamowity hosting Tani a do tego bez limitów, rozliczany na zasadzie unikatowych wejść na stronę.

Pomoc techniczna reaguje nawet w ciągu 10 minut i 30 minut w niedziele i święta. Do tej pory jestem tam stałym bywalcem i coś czuję że zostanę jeszcze długo. :)

Opublikowano

Tak jak wyżej pisali:

http://ovh.pl

Od siebie polecam również:

http://unixstorm.org

Traktują klienta naprawdę świetnie ;)

1and1 odradzam każdemu. Pomoc techniczna odpowiada, ale kompletnie nic nie potrafią zrobić. Jak kupiłem hosting to było tak wszystko poblokowane, że nawet strony nie mogłem postawić, a support pisał, że niemożliwa jest zmiana ustawień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...