Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Php apache FreeBSD 8.3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem probowalem zainstalowac apache i php na swoim dedyku ktory pracuje na systemie fBSD . Jednak cos zepsulem badz to wina starego poradnika ktorym sie kierowalem . Pierwsza faza szla dobrze pozniej jednak wystapil blad po komendzie make ins..... . Pozniej wyczytalem ze problem polega na tym ze takie pliki juz sa ale moga byc stare i ze trzeba je usunac no to dawaj make de.... Niby cos sie odinstalowalo ale po wpisaniu kolejny raz make ins.... Wyskakuje znowu blad podobny do poprzedniego . Tak jak by usunela sie polowa plikow ale niektore zostaly. Czy jest ktos kto bylby w stanie pomoc ? Jestem w stanie wynagrodzic za fatyge . Albo chciaz jak to wyczyscic zeby mozna bylo zainstalowac na nowo . Ale zeby nie uszkodzic bazy mysql i plikow serwerowych . Jezeli komus potrzeba wiecej informacji np jakie bledy wyskakiwaly dokladnie prosze napisac w temacie badz na gg 6551719 .

Pozdrawiam i z gory dziekuje.

Takie błedy wywala podczas proby instalacji;

34725424190596958645.jpg

i apache

98904314774882661445.jpg

Opublikowano

Jest chyba widoczne tylko moje ip nie maszyny z reszta to nic nie zmienia. Interesuja mnie raczej wypowiedzi na temat .

Opublikowano

Kłania się umiejętność instalacji apache i php... formacik maszyny i lecisz jeszcze raz.... a potem zapewne jeszcze raz... i tak ok 5 razy aż się nauczysz. - Nie zgrywam się, mówię poważnie. Instalacja tego syfu potrafi dać w kość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...