Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Flara u medyka? łata fack?

Avium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wytłumaczy ktoś o co biega z tą flarą?;o iż ja nie moge jej ogarnąć.... 8 razy testowałem iii kupa ;o nikogo nie zrespiło obok i mnie jak dedłem np pare metrów dalej ;o

najlepsze było jak położyłem flare padłem i zrespiło mnie na gościu który stał troszke dalej od flary ;c(ten taki pistolecik )

o co chodzi?;o miałem zamiar po wbiciu 22 zainwestować to zamiast radaru ale jakieś to kiepskie jest o.0

YAY

Opublikowano

wytłumaczy ktoś o co biega z tą flarą?;o iż ja nie moge jej ogarnąć.... 8 razy testowałem iii kupa ;o nikogo nie zrespiło obok i mnie jak dedłem np pare metrów dalej ;o

najlepsze było jak położyłem flare padłem i zrespiło mnie na gościu który stał troszke dalej od flary ;c(ten taki pistolecik )

o co chodzi?;o miałem zamiar po wbiciu 22 zainwestować to zamiast radaru ale jakieś to kiepskie jest o.0

Musisz ja kłaść w miejscach osłoniętych, nie na widoku od razu.
Opublikowano

ymmmm dodam iż flary nie były niszczone :) dziwne... na sharq nie chciały wgl działać na karkand działa o.0

kładłem w miejscach osłoniętych na sharq.... i nie działały ;0

YAY

Opublikowano

ymmmm dodam iż flary nie były niszczone :) dziwne... na sharq nie chciały wgl działać na karkand działa o.0

kładłem w miejscach osłoniętych na sharq.... i nie działały ;0

bo to shargi pobugowana mapa, ja na rush kłade przy respie na B i działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...