Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat tylko dla użytkowników

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki pomysł aby podczas tworzenia tematów można by kliknąć na jakiś znaczek czy coś i wtedy temat byłby tylko do wyświetlenia przez użytkowników forum, a nie przez gości np. jak są tematy w których dzielimy się kodami to wbija 20 typów i bierze ten kod który może użyć 1 osoba no i wtedy więcej osób rejestrowało by się na forum :D

Opublikowano

Chodzi Ci o opcję

Ukryta treść
? To jest dobre do przyciągnięcia użytkowników gdyż zwykły gość nie może zobaczyć kodu bo musi być zarejestrowany dać like lub inny sposób, miałem to kiedyś na swoim forum jeżeli o to Ci chodzi.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

No coś takiego albo po prostu widzi temat ale kiedy chcę wejść na niego to wyświetla mu się wiadomość żeby się zajerestrował :D

Czyli opcja

Ukryta treść
przydatne i przy okazji jak komuś zależy może zdobyć like lub użytkownik musi dodać post aby zobaczyć link ;-)

Jestem na tak.

Opublikowano

Wystarczy wziąć kod w [code.][/code.] i goście nie widzą bo jest taka aplikacja wgrana i zalogowany może tylko widzieć

a co do tego to nie bo będę się rejestrować tylko dla tego i będzie spam w bazie danych @

Opublikowano

Czyli opcja

Ukryta treść
przydatne i przy okazji jak komuś zależy może zdobyć like lub użytkownik musi dodać post aby zobaczyć link ;-)

Jestem na tak.

Jak już to lajk... Posty typu: "Dzięki" są traktowane jako spam a wątpię, że nowo zarejestrowane osoby bd. się rozpisywały.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Czyli opcja

Ukryta treść

Jestem na tak.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Umieszczajcie w code i po problemie :)

Gamus, ale nie sądzisz, że pisanie w code non stop jest uciążliwe (albo tylko w samych tutkach) i nie wygląda to ładnie + nie można grafiki itd.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jest ok, jak jest teraz.

Linki w code zawsze się umieszczało, i goście ich nie widzą.

Opublikowano

Nie lubie wymuszanej rejestracji, sam w takim wypadku olewam forum i szukam gdzie indziej

Nie

A moje spolszczenie które znajduje się tylko na MPC to gdzie indziej taki gość znajdzie ?

jakby mi sie chcialo to bym je wrzucil na kilka gownianych for ktore probuja konkurowac z mpc i sie tutaj reklamuja i bym ci popsul troche humoru, ale na twoje szczescie jestem zbyt leniwy na takie rzeczy

s2c77Oa.png

Opublikowano

Nie lubie wymuszanej rejestracji, sam w takim wypadku olewam forum i szukam gdzie indziej

Nie

No to ty tak robisz... A np. moje spolszczenie które znajduje się tylko na MPC to gdzie indziej taki gość znajdzie ?

Opublikowano

No coś takiego albo po prostu widzi temat ale kiedy chcę wejść na niego to wyświetla mu się wiadomość żeby się zajerestrował :D

Na nie, kokosz jak kiedyś pisał, nie chce robić z forum więzienia. Poza tym masz znaczniki CODE od tego.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Również na nie, i tak pewnie ci którzy są tutaj po tylko 1 rzecz zrobili by konto, pobrali to czego szukają i zapomnieli o tym forum.

To może dodać taki bajer, że autor tematu z hidem może założyć tego hide'a tak by userzy z rangą "Pijawka" nie mogły go zobaczyć. Wtedy użytkownik jest zmuszony do posiedzenia na tym forum. Jeżeli chciałby to odczytać i nabije 100 postów bezsensownym spambotem to prędzej zdobędzie perma i tak czy siak go nie odczyta.

Opublikowano

To może dodać taki bajer, że autor tematu z hidem może założyć tego hide'a tak by userzy z rangą "Pijawka" nie mogły go zobaczyć. Wtedy użytkownik jest zmuszony do posiedzenia na tym forum. Jeżeli chciałby to odczytać i nabije 100 postów bezsensownym spambotem to prędzej zdobędzie perma i tak czy siak go nie odczyta.

Pomysl jeszcze chujowszy od tego co zaproponowal autor tematu

moze jeszcze dajmy tematy widoczne od 1k+ postow albo 5k postow ?

lol, nope

s2c77Oa.png

Opublikowano

Pomysl jeszcze chujowszy od tego co zaproponowal autor tematu

moze jeszcze dajmy tematy widoczne od 1k+ postow albo 5k postow ?

lol, nope

Jeżeli dany temat według moderatora miałby zawyżony limit taki jak podałeś 1k,5k,10k postów (nikt normalny nie zrobiłby takiego tuta) to mógłby to potraktować jako spam i dać warna oraz obniżyłby minimalną ilość(bo na co komu post który nie pomaga zwykłym userom forum). Moderatorzy mogliby zobaczyć każdy link bez względu na ilość postów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...