Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]TF2 unusual

Shasth1887

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam wątpliwości czy otwierać skrzynki mam skrzynki 26, 27, 29, 31, 32, 38, 43, 44, 45, 47, 49, 54, 55 krótko i na temat które serie opłaca się otwierac z tych wymienionych chciałbym zdobyć swojego pierwszego unsuala ? I czy opłaca się otwierać skrzynki #40 (salvage)?

Opublikowano

Unsuale wypadają tak samo ze wszystkich skrzynek [oprócz tych świątecznych(chyba)]. #40 bardziej opłaca się zbierać i czekać, aż wejdą #50. Wtedy czterdziestki zdrożeją.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Z tego co wymieniłeś to 27,38 są dosyć opłacalne jak na skrzyneczki, salvaged oczywiście opłaca się otwierać. W każdej skrzynce masz 1% szansy,że wyleci ci z niej unusual.

Opublikowano

Powiem tak.

Popatrz na wiki z jakich skrzyń co wypada (lub u siebie w plecaku) i na podstawie cen przedmiotów, które możesz "odpakować" stwierdź sam, co jest "lepsze", a co "gorsze" do otworzenia :)

Skrzynie 40,30 i planowana 50 mają lepsze przedmioty, lecz są droższe :)

Szansa niby jest 1%, lecz SZCZĘŚCIE to jedyny możliwy miernik ;)

Ja otwierałem 10 skrzyń 3 unusuale. Mój kolega 4 skrzynie i 2 unusuale. A jeden koleś na filmie z YouTube 100 skrzyń 6 unusuali :P Więc możesz sam stwierdzić czym jest 1% :D

Link do wiki o Skrzyniach :

http://wiki.teamfortress.com/wiki/Mann_Co._Supply_Crate/pl

Opublikowano

Powiem tak.

Popatrz na wiki z jakich skrzyń co wypada (lub u siebie w plecaku) i na podstawie cen przedmiotów, które możesz "odpakować" stwierdź sam, co jest "lepsze", a co "gorsze" do otworzenia

Skrzynie 40,30 i planowana 50 mają lepsze przedmioty, lecz są droższe

Szansa niby jest 1%, lecz SZCZĘŚCIE to jedyny możliwy miernik

Ja otwierałem 10 skrzyń 3 unusuale. Mój kolega 4 skrzynie i 2 unusuale. A jeden koleś na filmie z YouTube 100 skrzyń 6 unusuali Więc możesz sam stwierdzić czym jest 1%

Link do wiki o Skrzyniach :

http://wiki.teamfortress.com/wiki/Mann_Co._Supply_Crate/pl

Nie żebym był wścibski ale ja otworzyłem 10 skrzyń i miałem 11 unusuali, uwierzysz? No właśnie, nie masz dowodów. Pisane słowa nic nie znaczą, potrzebne są dowody.

Skrzynie #40 zostaw, aż wyjdzie #50 i poczekaj, aż zdrożeje. Skrzyń nie opłaca się otwierać, wiem z własnego doświadczenia, jest marna szansa na unusual i do tego najczęściej lecą te przedmioty dzięki którym wyjdziesz na minus i bardziej by się opłacało sprzedać Klucz Mann Co.

Jedyne z czym się zgadzam z użytkownikiem Karol22 to to, że potrzebne jest szczęście, dużo szczęścia.

Opublikowano

Może jeszcze mam ci dawać ss'y i nagrywać jak otwieram skrzynię miałem farta i to opisałem. PRZEPRASZAM !

Otwieranie się opłaca bo nawet jak wydasz 1 budsa na klucze to dostaniesz 1 unusuala i sprzedasz go i możesz go dalej otwierać ...

Opublikowano

W takim razie jeśli na unu jest 1% to pomyśl ile jest na konkretny :D

Pomyśl sobie, że skoro na unusuala jest 1%, a jest w ch*j i jeszcze trochę czapek, z czego większość jest ch*jowych, albo jeszcze gorszych oraz jest sporo ch*jowych i mało wartych efektów jaka jest szansa na wydropienie dobrego unusuala.

@top

Z tych skrzynek opłaca Ci się bardziej 27/38 otwierać, 40 pozbieraj póki nie wyjdzie 50 i przestanie dropić wtedy zdrożeją, sprzedasz je za więcej i otworzysz (lub je otworzysz i wydropisz dużo warte itemy, tak jak w 30 był kritzkrieg, który jest warty ~40-50 kluczy, a sama skrzynka jakieś 25) więcej skrzynków (błąd specjalny).

Opublikowano

Nie mam w tej chwili jak kupić takiej skrzynki a z cenami nigdy nie wiadomo mój pleacak jest bardzo skromny <_< 9 refów, 1 czapka z name tagiem, lime mutton chops. Teraz #40 chodzą po 10-11 kluczy ja mam dopiero 5 albo 6 więc mnie nie stać, próbujesz znaleść gracza który niezna się na cenach 90% to konta idlerów. <_< Macie inny plan ?

Pomyśl sobie, że skoro na unusuala jest 1%, a jest w ch*j i jeszcze trochę czapek, z czego większość jest ch*jowych, albo jeszcze gorszych oraz jest sporo ch*jowych i mało wartych efektów jaka jest szansa na wydropienie dobrego unusuala.

@top

Z tych skrzynek opłaca Ci się bardziej 27/38 otwierać, 40 pozbieraj póki nie wyjdzie 50 i przestanie dropić wtedy zdrożeją, sprzedasz je za więcej i otworzysz (lub je otworzysz i wydropisz dużo warte itemy, tak jak w 30 był kritzkrieg, który jest warty ~40-50 kluczy, a sama skrzynka jakieś 25) więcej skrzynków (błąd specjalny).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...