Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jax & Garen

WINman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem nowym graczem lola i nie wiem ktora postacia mam grac. Musze wybrac pomiedzy garenem a jaxem garenem gral od poczatku . (mam 6lvl) jaxa dopiero co kupilem. Mysle, ze pomożecie mi wybrac postac :).

Piszac jaka postacia mam grac napisz do niej build :). Dzieki .

Opublikowano

Jax, na tym lvlu łatwo się carrujesz . Rób go pod as - na początek ja brałem tarcze dorana ( ale to tylko na twoim lvu ) , potem robiłem butki od as , a potem tancerz ostrzy . Następnie składasz ostrze guinsoo ( czy jakoś tak) a potem krwiopija. Jeśli masz nadal kasę to zrób trójcę . Powodzenia :)

@UP

Jax wymaga ogarnięcia ? Może i tak ,ale na większym lv'u . Na 6 łatwo zdobywa kille ,więc w tych okolicznościach chyba go z garenem pomyliłeś.

21515.jpg

Opublikowano

Rozumiem, ze mam grac jax'em. Teraz bym prosil o jakis build dla niego :). Nie chce go robic pod tanka ale dobrze jest miec defa oraz atak :).

Opublikowano

a więc

butki tabi/merki zalerzy od przeciwnego teamu

Core item to moc trójcy

po niej miecz pistolet hextedż

póżniej ostrze guniso

a potem itemy sytuacyjne

np: bansche albo anioł stroż

Opublikowano

Ja polecam jaxa, dash,stun, dodge, redukcja psychical aoe dmg, boost do as, boost do aa, resisty i armor z dupy.

Build : Merce/Tabi, Moc trójcy, Miecz zrujnowanego króla, Anioł stróż, Paszcza Malmortiusa, Omen Randuina.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Powiem CI ze Jax jest naprawdę zajebisty w late gamie niszczy papierowe postacie w sekundy .Ale Garen na początek też jest bardzo fajny nie jest drogi polecam Ci go kupić w bliskim czasie jak zaczynasz grać .

Opublikowano

Jax, na tym lvlu łatwo się carrujesz . Rób go pod as - na początek ja brałem tarcze dorana ( ale to tylko na twoim lvu ) , potem robiłem butki od as , a potem tancerz ostrzy . Następnie składasz ostrze guinsoo ( czy jakoś tak) a potem krwiopija. Jeśli masz nadal kasę to zrób trójcę . Powodzenia :)

@UP

Jax wymaga ogarnięcia ? Może i tak ,ale na większym lv'u . Na 6 łatwo zdobywa kille ,więc w tych okolicznościach chyba go z garenem pomyliłeś.

" Tancerz Ostrzy " widzę na tym samym lv jesteś co on ;XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...