Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Multiplayer w FIFIE 13.

xdzikux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim.Jutro lub we wtorek będę miał FIFE 13 i chcę grać sezon klubem z innymi graczami i mam pytanie na jakiej podstawie zaczyna się gra? także swój klub mam słabych zawodników i co trzeba robić są jakieś LM LE na jakiej podstawie dodaje mnie do ligi czy jestem cały czas w tej samej czy na podstawie daje mnie do tej w której są ludzie online.Jak mam zdobyć lepszych zawodników itp. chętnie też mogę z kimś pograć moje gg 40455577

Opublikowano

Cześć wszystkim.Jutro lub we wtorek będę miał FIFE 13 i chcę grać sezon klubem z innymi graczami i mam pytanie na jakiej podstawie zaczyna się gra?

Zapewne chodzi Ci o Ultimate Team. Gra po założeniu klubu dodaje Ci losowych, słabych zawodników. Ty grasz mecze, za które dostajesz punkty. Następnie za te punkty kupujesz lepszych zawodników, przedłużasz kontrakty, zatrudniasz pracowników itd.

Jeśli chodzi o zwykły sezon ONLINE, to co mecz możesz grać innym klubem i zawodnicy się tam nie rozwijają. Zaczynasz w lidze 10 a kończysz (jeśli jesteś dobry) w lidze 1. W każdej lidze co parę dni rozgrywa się puchar ligi.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

w trybie Ultimate Team są jakieś ligi itp? i w sezon online na jakiej podstawie dodaje mnie do ligi? to dakiej w której są ludzie online że np 1 dnia w innej 2 dnia w innej w sensie że inni gracze nie inna liga

Opublikowano

w trybie Ultimate Team są jakieś ligi itp?

Nie. Po prostu grasz z użytkownikami o takim samym przedziale "gwiazdkowym" zespołu.

w sezon online na jakiej podstawie dodaje mnie do ligi?

Po prostu każdy zaczyna od dziesiątej ligi i pniesz się jak najwyżej.

to dakiej w której są ludzie online że np 1 dnia w innej 2 dnia w innej w sensie że inni gracze nie inna liga

I w sezonie ONLINE i w Ultimate Team grasz za każdym razem z kimś innym ;)

Opublikowano

to w sezonie online na jakiej podstawie awansuje do wyższych lig trzeba zdobyć np 30 pkt. czy jak?

Tak, są ustalone poszczególne bariery (dwie):

1. Punktów by utrzymać się w lidze.

2. Punktów by awansować.

W każdej lidze rozgrywasz tylko dziesięć meczy. Im wyższa liga, tym więcej bariery wymagają punktów.

Opublikowano

Pisz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/755102-fifa-zapisy-na-wspln-gr/

Zamykam za pozwoleniem autora tematu (PW).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...