Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jakie serwery polecacie

niemateusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam serwerów na których często bywają admini i nie dopuszczają żeby ktoś używał czitów. Znacie taki serwery? :P

E8400 E0 @4,2GHz 1,4V Co Scythe Mugen II

4x2GB DDR2 Hyperx Black Edition @1240mhz -- Gigabyte EP45-UD3R

Saphire HD7770 1GB @1400mhz AccereloExtreme

OCZ VERTEX 2 128GB i 750GB WD Black 64mb

Tagan 600W -- Silentum PC Gladius 800 FAKE

Opublikowano

na servie offensiva pilnowali... choć to i tak oni to idiotami są -__- jak ktoś ma coś z ich clanu to nie wywalają mimo iż zakazane ;<

nie ma takich raczej servów.... musisz mieć farta żeby na taki trafić :<

YAY

Opublikowano

Szukam serwerów na których często bywają admini i nie dopuszczają żeby ktoś używał czitów. Znacie taki serwery? :P

Z tym jest ciężko zawsze gdzie nie wejdę jest jakiś cheater a admina brak. Jeszcze nie widziałem ani razu w tej grze jak admin banuje cheatera, ale może się doczekam hehe.

Opublikowano

Widać mam farta bo z cheater'ami nie miałem doczynienia od dawna , za to musze się użerać z idiotami co zasad nie umieją przeczytać typu no shotguns itp. Podlącze się pod temat zna ktos servy gdzie mg36 jest zakazane ?

Opublikowano

Widać mam farta bo z cheater'ami nie miałem doczynienia od dawna , za to musze się użerać z idiotami co zasad nie umieją przeczytać typu no shotguns itp. Podlącze się pod temat zna ktos servy gdzie mg36 jest zakazane ?

Ja też nie lubię shotgunów a czy to zwykły serwer czy no shotguns to zupełnie bez różnicy wszędzie durnie z nich strzelają.

Opublikowano

Tak samo dzisiejszy przypadek na serwerze T4G koleś z pistoletu m9 z jakiś 100 metrów zdjął moment moje 110 hp pier**lony cheaters zawsze się znajdzie.

Cheaty,cheatami,ale bez przesady....

Nie ma to jak gra gdzieś po 12 w nocy wtedy daje się grać nie to co w dzień gdzie co kilku aimów szerzą miche i są bezkarni.Też bym serzył miche gdybym im paluchy przywalił basballem ....

@Avium tu też masz całkowitą racje na serwie offensiva admini niby pilnowali,ale obcych a sami zapierdali dziwnie i nie był to jakiś ich skill trafić z celownikiem rapid dot z dalekich dystanstów to graniczy z cudem (fart fartem a nie za każdym razem gdzie potrafiłem zrobić test i ładnie przykampić gdzie ledwo mi głowa wystawała i to był bardzo daleki dystans od wroga i tak byłem ściągany i to nie przez sniperów) rozumiem celownik m145 tyle,że tam u nich nie widziałem.

Edit:@Down

Dokładnie tak,ale i nie tylko bywałem na róźnych serwach i takiego miałem farta,że na większości trzeba było zmienić serwa.

Dziś z 5 serwów z 2 dało się grać i to tak przypadkowo wybrane serwery gdybym przesiedział dłużej to napewno bym znalazł więcej osób na full aimie.Tylko się odechciało dalszej gry.

Opublikowano

Tak samo dzisiejszy przypadek na serwerze T4G koleś z pistoletu m9 z jakiś 100 metrów zdjął moment moje 110 hp pier**lony cheaters zawsze się znajdzie.

Cheaty,cheatami,ale bez przesady....

Mi dzisiaj zdarzyło się to samo. Cz to było na mapie Mashtuur??

Opublikowano

yyy na offensiv to mają * skilla*

skill według offensiv clan- famas c4 vs inventri, c4 na bazy i campić aż punkt zaczną zdejmować ;f campienie z l85 wszędzie ;f najlepsza sytuacja jak napisałem *czajesie* że macie pro skilla na servie i się zaczęła kłótnia potem mnie zbanował oczywiście... potem spotkałem się na jakimś innym servie z nim ...... i? 1vs1 padał medykiem a ja mechaniczkiem z mp5 ;c koxy tam są naprawde ;f rozumiem żeby campić sniperem czy jak dużo idzie osób to stanąć i campić jak ja to robie z qbb..... ale nie żeby stać na górce na sharq i tylko czekać ;f

nie znajdziecie servów gdzie admini pilnują ;f mam 25 mechanika 22 medyka 17(prawie 18) snipera i 10-13 assultem koledze wbiłem ;f więc troszke mapek za sobą mam.... a tylko na 1 servie admin ogarniał.... tyle że był to azjatycki .... miało się tam lagi ..... chyba że było się w jakiejś maszynie :) expiłem tam kiedyś helli ;f ale zmienili zestaw map i już się grać nie dało ;< szkoda ;D

YAY

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...