Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Polecane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chętne osoby które mają swoje strony www . I chcą być w zakładce Polecane http://pobierz-to.tk/?page_id=14 .

Niech, się skontaktują na PW - Prywatna Wiadomość. Ale w zamian osoba która chce być u mnie w Zakładce Polecane musi się odwzajemnić i też stworzyć zakładkę polecane i dodać mnie na swoją stronę Internetową. Wyjdzie to dla nas tak samo Dobrze z tego powodu, że Osoba która trafi do takiej zakładki i zobaczy, że są polecane strony to w 70% wejdzie na Stronę naszego polecanego.

Opublikowano

Zrobiłem stronę niedawno wiec mało osób wie o stronie dlatego jak będą Polecane to ludzie się dowiadują.

Daniel Hinz Mechanik u Labudy. ^^

Opublikowano

Ale jak dużo osób będzie np. Na twojej stronie i osoba która trafi na zakładkę polecane i ta osoba. Zobaczy na moją stronę to na mojej stronię będzie więcej osób i Jak u mnie taka osoba trafi na taką zakładkę to też wejdę na stronę innego polecającego.

Dzięki takiemu systemowi Zakładka polecane Strony. Będziemy mogli liczyć na większa ilość osób która odwiedza naszą stronę internetową lub bloga. Działa to na dwie strony u Naszego polecającego i u nas samych.

Opublikowano

Ciągle ciągniesz o Statystykach. A ja Ci tłumacze, że jak będzie Taka zakładka Polecane to liczba osób się zwiększy !

Mówisz, że np. 50 osób tygodniowo A ty 500 Oo . To jak u Cb będzie 500 osób i zwiększa się % że taka osoba trafi na Moją stronę i u Mnie nie będzie 50 osób tygodniowo lecz liczba osób się zwiększy. A jak u mnie liczba osób się zwiększy to u Cb też się zwiększy z tego powodu, że w Zakładce Polecane będę miał więcej polecających niż tylko ty. To jakiś inny polecający wejdzie na twoją stronę a osoby które są na stronię mojego polecającego wejdę na stroną twojego polecającego

slide3-300x168.jpg

Działa to w taki sposób .

Opublikowano

Zawsze warto spróbować to nic nie Kosztuje !!

strona prosta choc ładnie wyglada :). Rozrekalmuj i bedzie dobrze i zmien na PL domene :P

Dziękuje Wiem wiem zmienię na PL !

Opublikowano

Masz swoją stronę ? W jaki sposób być nam pomógł doceniam twoje Chęci, może dostaniesz Konto na mojej stronie ;]

na fb bede reklamowal (na fb mojego radia i moim), dodatkowo reklama na radiu moim, moze tez moim forum niedlugo, portoflio moim, radiu kolegi) :)

fL.png

Opublikowano

na fb bede reklamowal (na fb mojego radia i moim), dodatkowo reklama na radiu moim, moze tez moim forum niedlugo, portoflio moim, radiu kolegi) :)

To daj ten Obraz i pod niego link do strony

1356974800-U277916.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...