Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent dla dziewczyny

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Pilna sprawa!

Moja dziewczyna wymarzyła sobie prezent, którego nie mogę znaleźć...

Opisze to Wam, może mi pomożecie.

To ma być taka lampka, która zostawia wzorki na ścianie. Nie mogę znaleźć tego na grafice, bym mógł Wam pokazać... Musicie się domyślić...

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

może lampka, która ma jakiś w sobie wzorek ? ; o, albo coś takiego

Opublikowano

Wiem chyba o co chodzi :D Jest to taka zwyczajna lampka, z pokrywą na żarówce i w tej pokrywie "wycięte" są wzorki? Mi się wydaje, że jak byłem niedawno w sklepie z meblami. (tam były łóżka, blaty, dywany i wgl.) to widziałem właśnie taką lampkę :)

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Ja mam taka lampe z kloszem wykonanym z przezroczystych, okraglych krysztalkow i zapalona rzuca swietne cienie-wzorki na sufit i sciany, ale pewnie nie o to chodzi ;P

#don't care

Opublikowano

Ja mam taka lampe z kloszem wykonanym z przezroczystych, okraglych krysztalkow i zapalona rzuca swietne cienie-wzorki na sufit i sciany, ale pewnie nie o to chodzi ;P

Znajdziesz mi coś takiego na allegro?

Opublikowano

http://allegro.pl/stara-mala-lampka-nastrojowa-szklo-i2920826023.html

Cos takiego? Kiedys tam, chyba w zeszłym roku były takie lampki za dyszkę w biedronce, sama mam dwie takie, jedną, która swieci się w kolorach tęczy, a druga, która swieci się na biało. Na allegro niestety nic nie znalazłam. Ale nazywa się: Nastrojowa lampka LED, CLARUS.

2rzc7qb.jpg

Opublikowano

Znajdziesz mi coś takiego na allegro?

Szybko rzuciłam okiem (muszę się uczyć :P) na allegro i nie widzę nic superładnego i w rozsądnej cenie. Ja swoją kupiłam w Castoramie (dam Ci linka na pw). Widziałam lampki w tym stylu w Leroy Merlin. Zapewne w innych tego typu sklepach również będą i to w dobrej cenie :)

#don't care

Opublikowano

swiecace dildo ktore od sliny robi plamki na scianie?

ja mam takie cos, to jest taka kulka ale ja to kupowalem w dani :X

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano
Opublikowano

Kup jej biżuterię, a nie jakąś lampę.

Lub jedźcie razem na ferie.

Wątpię, że chodzi jej o taką lampę.

Lepiej wiem niż Ty co mam jej kupić. O wycieczkę się nie martw. Planujemy jechać na wakacje do Grecji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...