Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] M4A1 SopMod

GromaN

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Trochę cofnęło forum i napisze to co wcześniej.

Sopmod to broń RARE.

Czyli nie można jej kupić za nx ani gp.

Można go wylosować z różnych eventowych skrzynek, ale jedyną skrzynką która jest na stałe to właśnie myst-n

Ja mam sopmoda na 730 dni bo można go przedłużać <3

I proszę już nie pisać tych samych odpowiedzi chyba że będzie coś to wnosiło do tematu.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Nawet jakbyś chciał sopmoda to jego wylosowanie będzie Cię dużo kaski kosztowało nie licząc tutaj renewalowania....

Moim zdaniem nie opłaca się tego renewalować bo są lepsze bronie za nx które można kupić na perma...

2096247301.png

Opublikowano

Nie lubię PBA bo to jak każdy wie dziecko combata:)lecz w pewnym sensie głupio mi ale muszę się z nim zgodzić M4a1 Sopomod to niestety najlepsza broń z AR pod względem nx i nx rare :) niestety

Opublikowano

Nie lubię PBA bo to jak każdy wie dziecko combata:)lecz w pewnym sensie głupio mi ale muszę się z nim zgodzić M4a1 Sopomod to niestety najlepsza broń z AR pod względem nx i nx rare :) niestety

Najlepsza pod jakim względem?

Ma większy recoil od CQB

Mniejszy damage od G36

Gorsza do tapowania od F2000

Mniejszy Fire rate od M4A1 DW

Popraw mnie jeśli się mylę.

boyka.jpg

Opublikowano

hehe wybierasz z 4 broni a porównaj to w ten sposób mocniejszy dmg od CQB Mocniejszy od M4a1 DW celniejszy od G36 i z tłumikiem :)

niestety grałem wszystkimi broniami bo mam je na perma prócz M4a1 Sopomod i gra się najlepiej mi sopomodem :)

Opublikowano

hehe wybierasz z 4 broni a porównaj to w ten sposób mocniejszy dmg od CQB Mocniejszy od M4a1 DW celniejszy od G36 i z tłumikiem :)

Podstawą jest,iż sopmod zabija na 4 ( słownie : cztery ) strzaly z bliskiej odległości,co dla NIBY zajebistego AR jest NIEDOPUSZCZALNE!

niestety grałem wszystkimi broniami bo mam je na perma prócz M4a1 Sopomod i gra się najlepiej mi sopomodem :)

Również grałem każdą z tych broni,które wymieniłem i powiem szczerze,że nawet jak z kumplami porównywaliśmy to CQB,bądź DW biły sopmoda na łeb.

Już nie wspomnę a czymś takim jak np. Deckland's F2000 Tactical,bądź M416 CQB CAMO do czego SOPMOD nawet się nie umywa.

boyka.jpg

Opublikowano

dopuszczalne jest wszystko albo nie grałeś sopomod albo nie grałeś żadną z tych broni :)

Grałem Sopmodem,lecz bardzo krótko gdyż mówiąc 1 słowem był ( dla mnie i wieeeelu moich kumpli ) chujowy.A z pozostałych broni,każdą miałem na perma i każdą grałem naprawdę dużo,więc wiem co potrafią.

DLA MNIE ( mówię tutaj TYLKO o sobie ) już zwykła M4A1 full custom jest lepsza od Sopmoda.

boyka.jpg

Opublikowano

To ci powiem z AR: XM8 G36 Valkyrie M416CQB M6A2-SRT M4A1 desert warrior mam na perma i grałem sopomod bo miałem na ileś dni z myst n i czego sopomodem bez problemu ubiłem Unb a tymi co mówię max ultra czy fatastic ?? Powiesz mi bo miałeś lepszego skilla nie po prostu uwielbiam Sopomod i skończmy temat bo to kwestia gustu

Jednym podoba się dupa innym cycki i tak bez końca :)

Opublikowano

skończmy temat bo to kwestia gustu

Jednym podoba się dupa innym cycki i tak bez końca :)

No masz rację.Proponuję zamknąć temat,gdyż autor dostał odpowiedzi,które chciał

@btw ale żeś zajebał porównanie xD

boyka.jpg

Opublikowano

Sm0k69 jakoś musiałem zakończyć temat dałem tylko tak wiesz żeby było wiadome o co chodzi że jeden patrzy i podziwia jeden atut a 2 inny atut :D. A że akurat padło na dupę i cycki głodnemu chleb na myśli hehhe dobra przepraszam za spam musiałem :) Pozdrawiam :)

Opublikowano

Jeśli chcecie sobie pogawędzić to zapraszam na PW.

.Proponuję zamknąć temat

Gdyż tego mi nie wolno...

Bywalec
Opublikowano

Emm dzięki skiba -.-

SOPMOD jest jedynie słaby na bliską odległość dlatego dobrze mieć jakieś SG lub SMG.

A tak to na daleką wychodzi lepiej od CQB.

Mam dużo permów więc mam porównanie i potrafię dostosować broń do mapy.

Sopmod nadaje się na duże i średnie. Na Oil Rigu można ściągać snajperów przeciwnika, czego CQB nie da się zrobić.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Powiem tak :

Pierdolicie takie smuty z tym Sopmodem i tym cqb ze sie plakac chce :0

Oby 2 bronie dla noobków którzy sa noskillami !

Zwykla M4 bez customa jest lepsza od tego gowna czym jest sopmod :)

G36E 4Ever

Tyle odemnie !

Opublikowano

Pisałem, chcecie sobie popisać piszcie sobie na PW, a nie w temacie. Temat zamykam, a jeśli autor ma jakieś pytania może napisać do mnie na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...