Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Fiddlestick

Adrian10001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy ostatnio widzieliście go w meczu?

Wiecie ja do niego wruciłem bo postanowiłem kupic wszystkich za 1350 ale jak kiedyś nim grałem wydawał sie bezuzyteczy a teraz to sie nawet dariusa nie boje zanim on mnie zaatakuje po moim q to już pół hp nie ma :D

Opublikowano

Ogólnie Fiddlestick jest dobrym champem, mój kumpel zjechal kilka tysięcy z hp Baronowi (sam), a potem reszta dołączyła. Nie widuję go zbyt często, ale to nie jest zapomniana postać ani useless.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

jest on papierowy ale zato ma bardzo duze dmg ze skilli do gangow prawie tak samo dobry jak ww wystarczy w dobrym momencie uzyc ult . Ult uzywaj tylko w polaczeniu z flesh-em poniewaz oni jak cie zuwaza to uciekna a ty mozesz ich dogonic za pomoca flesh-a . Jego kruk ktory odbija sie od przeciwnikow chyba 6x jest znakomity jesli nie ma nigdzie minionow i sa 2 wrogie championy to odbija sie od nich od kazdego x3 czyli jakies 700-800 dmg na jednego czyli okolo 1/2 hp jesli nie tank

Opublikowano

Fiddle jest zarąbisty, często widzę go w junglii (średni jungler dla mnie, przed 6 ma 0 szans na jakiekolwiek powodzenie) ale dopiero na midzie pokazuje na co go stać. Wskoczy w ciebie fear + Silence + załączone ssanie i pół hp poszło sie pierdzielić.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Co kilkanaście meczy go widzę, na pewno nie jest uselles, ale po prostu jego dmg ciężko jest wyprowadzić, jungle robi na full hp ale za to ma żałosne ganki.

Ulti bije tons of damage tylko ten czas castowania >.<. Do tego ma problem z lasthitowaniem gdyż ma żałosną animacje aa.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Ostatnio widzę go coraz rzadziej. Niby mocny aoe silence + dmg i te ulti pod tf'y genialne, ale jest papierowy. Jednakże jego powiedzmy "lifesteal" bardzo się przydaję, bo można sobie podejść do jungli i już ma się z powrotem całe/pół HP. Ogółem pickiem złym nie jest.

Opublikowano

Też go zbyt często nie widze ale nadal jest dobry. Podczas ulti może zrobić combo i po 5 sekundach sam zjechać adc w tfach . Jak sie ma klepsydre, wjedzie w tfa i odpali to ult się nie wyłącza a ty jesteś ostatnią atakowaną postacią w tf co daje niemal że odrazu wygrany team fight .

21515.jpg

Opublikowano

Fiddle to chyba jedna z najłatwiejszych postaci do zrobienia penty :D Ja (Fiddle) i Alistar kolega wygraliśmy teamfighta 2vs5 i penta dla mnie ^^ Na midzie całkiem ciężko go zkontrować, postacie z doskokiem są dla niego całkiem łatwe, doskakują do Ciebie, marnują CC potem Ty QEW i przeciwnik traci 3/4hp a ty się na nim bezczelnie leczysz :)

Na obecną mete nie jest zbyt popularny ale w dobrych rękach czyni cuda :)

Opublikowano

Na normalach często go widuje. Co 2-3mecz ;)

Mój były main champ ;d Jak się umie grać to na midzie niszczy wszystko (prawie xD) co się rusza ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Czemu słaby ganker? Jak ktoś nie ma warda w krzokach i pchają Ci linię to on z krzaków wyskakuje ultem = gg ? Wg. mnie fidle jest dobrym gankerem co tyle sekund, ile ma CD na ulcie :P

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Fiddle jest strasznie niemobilny, najlepiej ze wszystkich championów czyści jungle, ale ma bardzo słabe ganki, walnie ulta, ale CD nie pozwala często gankować. Niszczy każdego bez stuna i uciszenia, na luzie soluje barona nawet w 15 minucie. Ogólnie dobry champ, ale tragicznie łatwy do skontrowania przez postacie ze stunem.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Sam nie wiem czemu jest taki rzadki.Widziałem go ostatnio i ładnie bił.Najczęściej to go widzę jak gram na midzie;).Według mnie każdy go powinien mieć.

Opublikowano

Bardzo szybka jungla, świetne teamfighty, gangi też niczego sobie jak się ogarnia, jak mamy Hourglassa to często przeważamy szalę zwycięstwa w teamfighcie na naszą stronę, więc nie pierdolcie, że jest useless. Widziałem kiedyś na streamie co Alex Ich robił fiddlem to mi się słabo robiło czasem.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ostatnio widzialem go ze 2h temu, wykerowal rankeda.

Ogolnie trzeba pograc zeby go ogarnac, i to nie jest kwestia 5 meczy, bo potem kazdy gank to fail fail fail.

Na topie jest nawet dobry, wiem tyle ze niszczy yoricka

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Fiddlem trzeba umieć grać, nie tak dobrze, tylko tak bardzo dobrze. Najlepiej jeszcze jak grasz premade to wtedy możesz łatwo się zgrać z kumplami gdzie wpaść na ganka. Trzeba wiedzieć co i kiedy zrobić i nie rzucać skillami na oślep, bo to nie jest jakis Kassadin, że srasz wszystkim i uciekasz :D Jeśli jesteś cierpliwy i ci się chce złóż runki, kup fiddla, naucz się nim grać, a będzie to postać, która da ci dużo satysfakcji :)

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

crow op = gg ;s

Fiddel to mój prawie majn na jungiele, trochę uzależniony od blue na poczatku, ale jak się złoży coś pod mane i wymaxuje lub itemki na cd to leci na lekko smoczka i baronka.

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Hmm chcecie goscia co duzo gra fiddlem?

Legend

Wpiszcie sobie w grze lub na lolkingu, typ ma 1k normali 99% fiddlem, ponad 2k rankedow (s1,2,3) wszystkei fiddlem tyle grac fiddlem to jest chore, I do tego kazdego dnia gra 2-3 gry fiddlem. Gra nim w jungli, caly czas zawsze jungla ;] ma 1900 elo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...