Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Który telefon lepszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam do was pytanie. Który telefon lepszy? Mam do wydania 900 zł. Zależy mi bardziej na GRANIU, baterii, cenie, wyświetlaczu i PROCESORZE. Procesor jest dla mnie dosyć ważny, żeby gry chodziły dosyć płynnie.

Telefony do wyboru:

Samsung Galaxy Ace 2 - http://www.euro.com....e-2-i8160.bhtml

Sony Ericsson Xperia Play - http://www.euro.com....eria-play.bhtml

LG Swift L5 E610 - http://www.euro.com....t-l5-e610.bhtml

ZTE Grand X In -http://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/zte-grand-x.bhtml

Liczę na was :) Nie piszcie samej nazwy telefonu tylko powody, dla których byście wybrali dany telefon :)

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Nie xperia, bo zaraz Ci się wszystko połamie. Ja bym brał Samsunga, bo ma więcej pamięci i jest dość fajny do gier.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

L5 to jest badziew - zbyt mała rozdzielczość do całkiem sporego wyświetlacza zafunduje nam masę pikseli. Poza tym słaby dotyk ma.

Co do telefonów wyżej - ja osobiście wzięłabym Xperie Play. Ale to dlatego, że uwielbiam grać. ;) A połączenie dobrego smartphone z konsolą to świetna sprawa!

Opublikowano

Czy to prawda, że w tej Xperii zaraz klapka zaczełaby latać? Ogólnie bez przesady że tylko granie i granie.. Chyba że wy mi byście polecili jakiś inny telefon do 900 zl?

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Czy to prawda, że w tej Xperii zaraz klapka zaczełaby latać? Ogólnie bez przesady że tylko granie i granie.. Chyba że wy mi byście polecili jakiś inny telefon do 900 zl?

To jest pierdolenie tylko. Jeżeli ktoś sobie podciera telefonem dupę to mu wszystko z telefonu odpadnie. Ogólnie xperie to fony dobre. Swoja xperie mam już 3 lata i dobrze się trzyma, parametry spoko są także polecam play'a

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

@up a co myślisz o tym ZTE Grand X In? Bo chodzi o to, że za bardzo nie jestem zapoznany ze smartfonami i to będzie dopiero mój pierwszy a co dopiero brać jakiegoś Apple'a.

1328363902-U526345.png
Opublikowano

To tak

LG - kupa

Sony - do grania tak jak psp

Samusung - do wszystkiego taki uniwersalny

IPhon - wspaniały pod każdya rzeczą

ZTE - nie znam

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Obejrzyj tego ZTE. Co do Iphone'a to mam kilka pytań czytałem trochę o nim i znalazłem coś takiego: Ok, nacieszyliśmy się wyglądem naszej zabawki. Co dalej? Trzeba ją aktywować. Potrzebujemy w tym celu komputera z MacOS X (Tigerem lub nowszym), Windows XP lub nowszym i iTunes

O co z tym chodzi???

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Zapewne nikt go nie miał i nie czytał żadnej recenzji nt. tego urządzenia, więc nie chcemy wprowadzić Cię w błąd.

Ja jestem za Ace2. =)

Opublikowano

"Procesor jest dla mnie dosyć ważny, żeby gry chodziły dosyć płynnie." -> Serio , jak widzisz turbo kurwo 10Ghz to myślisz że wszystko pójdzie bez zacięć/pójdzie w ogóle?

Nie popadajmy w skrajność procesor to nie wszystko, tylko mała część sprzętu..

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

L5 - syf, słaba rozdziałka, mułek

Xperia - syf, jeden rdzeń, cegła, chyba, że się napaliłeś na joye do grania

Galaxy Ace 2 - przyzwoity fonik, dobra rozdzielczość, w miarę szybki dwurdzeniowy procesor, zapowiedziana aktualizacja do andka JB

Grand X in - mój faworyt, bije wszystkie pozostałe smartfony podane w tym temacie, jak i większość w swoim przedziale cenowym, intel atom na pokładzie to nowość na naszym rynku, ale radzi sobie bardzo dobrze, wykonanie jak na chińczyka godne podziwu, wszystko dobrze spasowane. Jedyna wada to czasami słabo reagujący ekran, nie w każdym egzemplarzu się to zdarza, ale jednak warto o tym wspomnieć, po więcej informacji odsyłam do google. Naprawdę warto zainteresować się tym smartfonem.

EMPTY :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...