Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] NOWA POSTAĆ

KKratos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam oriętuje sie ktos za ile wyjdzie nowa posatać ponieważ mam kase na nia ale nie wiem czy ja kupic czy jaka inna. To bedzie adc suppor tank of tank czy ap ? jak macie jakies informacje to poporsze . Z góry dziękuje

Opublikowano

Nikt nie wie kiedy będzie, ale aktualizuj cały czas betę, lada dzień może się ktoś pojawić.

Opublikowano

watpie zeby byl to tank/AD poniewaz ostatnia postac jaka wyszlo [Vi] jest supportem i watpie zeby zrobili 2 podobne postaci z rzedu. Raczej to bedzie jakis ADC poniewaz jak pamietam to ostanim ADC byl Draven

Opublikowano

watpie zeby byl to tank/AD poniewaz ostatnia postac jaka wyszlo [Vi] jest supportem i watpie zeby zrobili 2 podobne postaci z rzedu. Raczej to bedzie jakis ADC poniewaz jak pamietam to ostanim ADC byl Draven

hahaaa Vi too support , rozjeb****es mnie z tym...
Opublikowano

z tego co wiem na zagranicznym forum pisali ,że ADC ;) zostaw kasę i poczekaj może za 2 tyg . mniej będzie już mniej więcej wiadomo co to będzie ;)xD

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

7.8k IP nowa postać - moim zdaniem lepiej poczekać.

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...